Вчора був мій lucky day. Виїхав на Окружну на овочевий ринок біля кінцевої зупинки трамваю. І вперше в житті побачив там евакуаторників, які підбирали все, що припарковане вздовж Окружної біля ринку. Сам там паркуюся, коли овочі купую. Знаю, що зараз мене почнуть бити , але не вважаю це великим порушенням, бо на вихдні зранку (коли я там буваю) машин небагато і я не створюю проблем (я так думаю (С)). Коротше кажучи, добре, що не приїхав раніше на десять хвилин . Об'їхав весь квартал і заїхав просто на ринок. Так що будьте обережні. Не порушуйте правил паркування
плохо смотрите, они там давненько тусят. иногда под настроение чистят остановку н обойном, а так-промежуток между базарами
Я там щосуботи закупаюсь - жодного разу не бачив. Правда, зазвичай раніше приїжджаю. Значить, щастило . Тепер буду обережнішим. P.S. В принципі, я за роботу евакуаторів. Але тут - чисте заробляння грошей, на мій погляд, оскільки ситуація не потребує "хірургічного втручання". Дорога там досить широка і машин на вихідні не так багато.
В Києві стоянки біля ринків (де стоянка забороняється явно знаками) на Перова, на Харківському масиві) уже давно є в "групі ризику" - евакуатори спорадично роблять набіги на такі стоянки уже десь пів-року...