Это 115-сильный 1.6, плюс Гиа комплектация, плюс скидка 10%. А у 2-х литрового ИМХО аппетит несоразмерим с тем выигрышем по мощности что он дает.
А вообще смысла в выборе не вижу, все равно на Х в очередь уже даже не ставят. Лично я бы не ждал машину больше 2х месяцев, не СССР.
2 "Eugen77": Здоров, друже! Радий бачити, що ти не на одному форумі встигаєш відписуватись !
По темі: я - за Ікса. Що стосується черги - диких обертів вона набрала лише в комплектації з 2.0, а 1.5 цілком реально взяти.
Що стосується черги - диких обертів вона набрала лише в комплектації з 2.0, а 1.5 цілком реально взяти.
Ні, 1.5 не розглядаю як варіант...
...я - за Ікса. Що стосується черги - диких обертів вона набрала лише в комплектації з 2.0, а 1.5 цілком реально взяти.
1.5 - не цікаво: кому потрібен Кольт в корпусі Лансера-Х? Пробував 1.5 на дорозі. Правду на Лансер-форумі пишуть: коли розкручуєш двигун - шумить досить неслабо. А по динаміці 1.5 - то для дуже спокійних водіїв (в той час, як зовнішність Х спонукає до активного рулювання ) Якби був двигун 1.8 (з відповідною потужністю) - можна було б розглядати.
Якби був двигун 1.8 (з відповідною потужністю) - можна було б розглядати.
Ходять кулуарні розмови, що буде випущено турбовану версію з двигуном 1.8, потужністю 230-240 к. с.