Щось не працює? Ми зараз з Кентавром помаленьку обговорюємо робочі питання. Скоро, надіюсь, будуть реальні результати. Скільки ще можна товкти воду в ступі?
уже была у нас в 90-х. Ауди, БМВ, Таврии... все отдельно...... киевлянин на авдотье сломался в Запорожье и может вызвонить подмогу из близлежащего Днепра , поскольку ближе АУДИ нет, зато есть БМВ, или Таврия, но они ведь из другой конфы!! Может чего-то не понимаю?? Это не камень в чей-то огород, тем более вентиляторщики наверное самые дружные и очень помогали всем и не раз, но есть ли в разделении смысл?
Скоро, надіюсь, будуть реальні результати.
Честно говоря, хотелось бы.
має свободу вибору свого шляху. Нехай кожен поступає так, як вважає потрібним. Це його право. Зрештою, ніхто не забороняє вступити в 2, 3 чи 20 різних ЕЛ. Коротше, пропоную заминати загальні розмови, а обговорювати тут тільки конкретні питання ЕЛ АвтоУА.
Коротше, пропоную заминати загальні розмови, а обговорювати тут тільки конкретні питання ЕЛ АвтоУА.
Например, то же оперативное оповещение участников.
В нашей стране подобный сервис очень полезен.
Є варіант 1. Потерпівший телефонує вибраному по списку ЕЛ учаснику, розказує, що треба, а той або сам реалізує допомогу, або організовує її. Є варіант 2. СМС. Не надійно - ти не знаєш, пішла твоя СОС-СМС-ка, чи ні. Прочитали її вже, чи ні. Мені знайомий послав позавчора СМС-ку увечері. Вона прийшла пів на першу ночі розбудивши мене. Я роблю висновок - не надійно. Але навіть, якщо цей мій приклад - рідкість, ок. Хто береться реалізувати СМС-розсилку в ЕЛ АвтоУА? Він проробляє цей варіант, каже, що для цього потрібно і тоді учасники проводять голосувалку. Чи знову хочеться сказати: "А давайте зробимо", а зробити нема кому? Ще якісь варіанти?