Щось не працює? Ми зараз з Кентавром помаленьку обговорюємо робочі питання. Скоро, надіюсь, будуть реальні результати. Скільки ще можна товкти воду в ступі?
уже была у нас в 90-х. Ауди, БМВ, Таврии... все отдельно...... киевлянин на авдотье сломался в Запорожье и может вызвонить подмогу из близлежащего Днепра , поскольку ближе АУДИ нет, зато есть БМВ, или Таврия, но они ведь из другой конфы!! Может чего-то не понимаю?? Это не камень в чей-то огород, тем более вентиляторщики наверное самые дружные и очень помогали всем и не раз, но есть ли в разделении смысл?
має свободу вибору свого шляху. Нехай кожен поступає так, як вважає потрібним. Це його право. Зрештою, ніхто не забороняє вступити в 2, 3 чи 20 різних ЕЛ. Коротше, пропоную заминати загальні розмови, а обговорювати тут тільки конкретні питання ЕЛ АвтоУА.
Є варіант 1. Потерпівший телефонує вибраному по списку ЕЛ учаснику, розказує, що треба, а той або сам реалізує допомогу, або організовує її. Є варіант 2. СМС. Не надійно - ти не знаєш, пішла твоя СОС-СМС-ка, чи ні. Прочитали її вже, чи ні. Мені знайомий послав позавчора СМС-ку увечері. Вона прийшла пів на першу ночі розбудивши мене. Я роблю висновок - не надійно. Але навіть, якщо цей мій приклад - рідкість, ок. Хто береться реалізувати СМС-розсилку в ЕЛ АвтоУА? Він проробляє цей варіант, каже, що для цього потрібно і тоді учасники проводять голосувалку. Чи знову хочеться сказати: "А давайте зробимо", а зробити нема кому? Ще якісь варіанти?