В ответ на: помічено, що найкондовіші москалі, погостювавши на Неньці під правильним наглядом і доглядом, стають правильними, просються на ПМЖ і здоровкаються по-людськи
Боюся, я не зможу настільки вплинути на його розвиток. Тому що після Запоріжжя москалик їде на Казантип, і пробуде там 2 тиждні! Так ось судячи с того, що там у вільному продажі буде , все чому навчу його на Запоріжжі перебє ота бісова !!!
В ответ на: домовся з даїншниками - хай оголосять операцію "Перехоплення накумареного москалика і доставлення на дачу до Сірокко з метою лікування".
Ржу. Бо представив собі що той москаль по приїзді після лікування про Україну буде казати. Але по Запорізькій області є такі ДАЙці, котрі зможуть то організувати!
- Прікіньтє. Єду, значіт, по Українє - укурєнний в драбадан. Ничкуюсь, штоб мєнти нє папалілі. І значіт, на под'єздє к Запорожью мєня тормозят. Всьо, думайу, пєсєц катьонку - доєзділся... Корочє, гаішнік берьот докумєнти. Смотріт на мєня... Я єму сразу так - сотку сую, бо понімаю, шо капєц. А он дєнєг не берьот, говоріт "Прайдьомте". Іду. Сажаєт мєня к сєбє в машину і вєзьот куда-то... Прієзжаєм, вобщєм, на дачу к Юріку, а там уже шашлик, сало, водовка... Гаішнік на прощаньє попросіл ключі от моєй машини - пообєщал утром єйо доставіть прямо на дачу... Вобщєм, я в аує...
Хор слухачів: Ух ти!... Вот ето да!... Всьо бросаєм і єдєм в Украину!...
В ответ на: а с чего ты решил, что это - женщина или девушка? у меня б язык не повернулся это назвать женщиной или девушкой, или даже бабой.... тема не раскрыта.
не знаю.... но при словах "все женщины красивые", захотелось нагадить в теме..