Что-то она стала у меня нечстойчиво работать на ХХ. Вчера клапан отсоединил о машина все равно работает (по идее она же должна глохнуть? тлт я не так что-то понимаю), а у нее наоборот обороты выросли и она себе жужжит))))))). Слышал есть карб cleaner может кто пользовал такую штуку, что расскажет. Мастера ни хрена не знкют и не умеют, попробую сам, карб полуавтомат Солекс, новый проехал тысяч 10-12, точнее не скажу.
Від`єднав клапан - це означає, що зняв клему? Чи викрутив сам клапан? Якщо перше, то або не закривається повністю заслонка першої камери і на ХХ підтягує бензин через головну дозуючу систему, або не працює клапан ХХ, не перекриваючи канал.
Карб треба не тільки почистити, але і правильно після цього відрегулювати. Для промивки рекомендую суміш 1:1 ацетону з бензином. Але пам`ятай, що ацетон може пошкодити пласмасові втулки дросельних заслонок (якщо карб досить старий і вони пластмасові, бо в нових вони ніби бронзові чи латунні). Особливо добре промити-продути канали ХХ.
А всі ці клінери, які розраховані на чистку без розборки малоефективні імхо.
КлIнер дасить ефективна отрута. Чистить дуже добре, але й смердить добряче i руки роз'їдає. Я cуджу по тому як вiн змиває грязюку.
P.S. Я сейчас в Одессе и могу поделиться клинером.
Просто клінери є різні. І більшість їх розраховані на бережне відношення до карбу. А є і той самий ацетон з бензином, тільки в гарній упаковці, за що треба заплатити раза в 2 більше
Тепер погоджуюсь (-)
У тебя случайно нет нормального мастера в Одессе!!!, а то устали меня все эти бракоделы и всякие другие разные!!! Надо машинку мою посмотреть, настроить, ну чтоюы все ехало и работало, а то поднакопилось разных неприятностей!!!
Обслуживаюсь у одного мастера - принцип. Могу спросить. Звони вечером 7140500
Так кроме того, шо там бензин+ацетон, так и еще ж давление есть Все жиклеры продуваются "на ура"! А остатками можно свечки прочистить или еще чего-нить продуть...
Я согласен, но этого одного мастера надо же найти...