Хочу взяти машинку в кредит. Готовий внести 20-25% першого внеску + за свої кошти (не кредитні) оплачую всі поточні витрати (комісія банку, реєстрація, каско...). Маю оф. з/п - 1500 грн . В конвертику набагато більше. Але найсумніше те, що працюю на новій роботі всього місяць. В укрсібі сказали, що все тіпа пучком, дамо кредит по довідці про доходи за 6 міс зі старої роботи і довідці з нової, що я там працюю і, що з/п такато. В результаті замість обіцяних 1-2 днів розглядали 3 і відмовили. Машинка вже 3-й тиждень "висить" за мною (по рахунку виставленому автосалоном оплатив вже 500грн прямо на завод ЛуАЗ). Автосалон покищо мовчить, і я теж. Тому не знаю чи є реально машинка ще чи ні (не хочу лишній раз нагадувати про себе). Збираюсь звернутись в Альфа-банк. Є поручитель з непоганою оф. з/п (сестра або мама). Є в спільній власності квартира. Є автомобіль (буду продавати), хоч і записаний на маму але думаю довести, що авто моє оскільки у мами навіть прав немає і їзжу на ній тільки я і інколи сестра (видно по полісу ЦВ). Підходив два тижні назад в Альфа так ще на ресепшені відговорили звертатись оскільки працюю на новій роботі меньше 3 місяців. Але про мій, досить великий перший внесок і про поручителя я так і не встиг сказати. Як думаєте, це може стати вирішальним?
ЗІ: В анкеті з сайту Альфа-банку написано наступне: "повернення кредиту здійснюється щомісячно, рівними частинами, згідно графіку повернення". Чи означає це, що у них тільки ануїтетні виплати? Якщо так, то цей банк відпадає оскільки планую виплатити кредит раніше ніж за 7 років.
Мне дали кредит в ФиК без лишних разговоров при схожих условиях. На новой работе работал к тому времени 3 недели, даже ЗП еще не начислялась (белая).
Если нужно, могу дать координаты начальника кредитного отдела ФиК. Довольно вменяемый товарищ, и быстро тебе сможет разъяснить про наличие/отсутствие перспектив, и чего делать в случае таки их наличия. В ЛС.
Прочитав це. Заглянув у свій паспорт і все зрозумів . Під фотографією, вклеєною два роки назад немає мого підпису. Гадаю СБ укрсібу тому і не пропустило. Бо в двох відділення клялись, що дадуть кредит з моїми довідками. Варіант? dimaden, дякую, покищо знайшов кінці в OTP. Якщо завтра не получиться, то обов'язково звернусь в ЛС. А Альфа з їхнім ануїтетом -
Насколько я знаю, в Альфе самая удобная форма погашения: аннуитет, с возможностью досрочного погашения без штрафов. Так что зря отказываешься от Альфы.
Насколько я знаю, в Альфе самая удобная форма погашения: аннуитет, с возможностью досрочного погашения без штрафов. Так что зря отказываешься от Альфы.
+1 ИМХО
Я планую виплатити кредит за 3-4 років. Ну максимум за 5. А в цьому випадку за цей період з ануїтетом я їм вже всі відсотки заплачу на перед (замість виплати тіла кредиту). В інших банках теж зараз вже немає ніяки штрафів за дострокове погашення. Наприкалд в ОТП: "Доступні схеми погашення кредиту: Ануїтетна форма погашення; Стандартна форма погашення (платежі, що зменьшуються)." "Дострокове погашення кредиту: Можливе вже з першого місяця з моменту отримання кредиту без додаткових комісій та штрафних санкцій." Всі умови тут. Якщо все так же гарно як і написано, то умови непогані. Те, що треба вчитуватись в договір я вже зрозумів.
У меня кредит в Альфе. Ануитет на 3 года. Все можно гасить дострочно (проверено, каждый месяц гашу больше чем положенно), есть сайт, на котором можно посмотреть скоко еще должен, и какой следующий платеж. Очень удобно. Рекомендую. ЗЫ Не сочтите за рекламу, просто действительно очень хорошее отношение к клиентам, поэтому и рекомендую.
Сам брал в Альфе в похожей ситуации, только офф. зарплата у меня провисала за 2 месяца... Дали - немного обзвон устроили правда. В итоге брал на 5 лет - за 10 месяцев осталось отдать 2000 $. Ануитет - ну и сам работал в банке, знаю что такое долгие кредиты.
Теперь на паркинг под домом смотрю - и наверное снова пойду в Альфа банк.
Кстати за 10 месяцев з банка машину никто не смотрел...
Я планую виплатити кредит за 3-4 років. Ну максимум за 5. А в цьому випадку за цей період з ануїтетом я їм вже всі відсотки заплачу на перед (замість виплати тіла кредиту).
Никто никогда никуда наперед проценты не платит. Кто тебе такую глупость сказал? Проценты что при аннуитете, что при стандартной системе выплат, начисляются ТОЛЬКО на ТЕКУЩИЙ ОСТАТОК ТЕЛА КРЕДИТА