autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+)

V.I.P ****
26 лет за рулем, Киев
С нами с 04.11.2003

На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+)
      12 сентября 2007 в 14:42 Гілками

Хочу взяти машинку в кредит. Готовий внести 20-25% першого внеску + за свої кошти (не кредитні) оплачую всі поточні витрати (комісія банку, реєстрація, каско...).
Маю оф. з/п - 1500 грн . В конвертику набагато більше. Але найсумніше те, що працюю на новій роботі всього місяць. В укрсібі сказали, що все тіпа пучком, дамо кредит по довідці про доходи за 6 міс зі старої роботи і довідці з нової, що я там працюю і, що з/п такато. В результаті замість обіцяних 1-2 днів розглядали 3 і відмовили. Машинка вже 3-й тиждень "висить" за мною (по рахунку виставленому автосалоном оплатив вже 500грн прямо на завод ЛуАЗ). Автосалон покищо мовчить, і я теж. Тому не знаю чи є реально машинка ще чи ні (не хочу лишній раз нагадувати про себе).
Збираюсь звернутись в Альфа-банк. Є поручитель з непоганою оф. з/п (сестра або мама). Є в спільній власності квартира. Є автомобіль (буду продавати), хоч і записаний на маму але думаю довести, що авто моє оскільки у мами навіть прав немає і їзжу на ній тільки я і інколи сестра (видно по полісу ЦВ). Підходив два тижні назад в Альфа так ще на ресепшені відговорили звертатись оскільки працюю на новій роботі меньше 3 місяців. Але про мій, досить великий перший внесок і про поручителя я так і не встиг сказати. Як думаєте, це може стати вирішальним?

ЗІ: В анкеті з сайту Альфа-банку написано наступне: "повернення кредиту здійснюється щомісячно, рівними частинами, згідно графіку повернення". Чи означає це, що у них тільки ануїтетні виплати? Якщо так, то цей банк відпадає оскільки планую виплатити кредит раніше ніж за 7 років.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский ***
47 лет (26 лет за рулем), Munchen
С нами с 02.12.2004

Re: На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+) [Re: ChAO]
      12 сентября 2007 в 15:21 Гілками

Мне дали кредит в ФиК без лишних разговоров при схожих условиях.
На новой работе работал к тому времени 3 недели, даже ЗП еще не начислялась (белая).

Если нужно, могу дать координаты начальника кредитного отдела ФиК. Довольно вменяемый товарищ, и быстро тебе сможет разъяснить про наличие/отсутствие перспектив, и чего делать в случае таки их наличия. В ЛС.

V.I.P ****
26 лет за рулем, Киев
С нами с 04.11.2003

Re: На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+) [Re: dimaden]
      12 сентября 2007 в 16:25 Гілками

Прочитав це. Заглянув у свій паспорт і все зрозумів . Під фотографією, вклеєною два роки назад немає мого підпису. Гадаю СБ укрсібу тому і не пропустило. Бо в двох відділення клялись, що дадуть кредит з моїми довідками. Варіант?
dimaden, дякую, покищо знайшов кінці в OTP. Якщо завтра не получиться, то обов'язково звернусь в ЛС. А Альфа з їхнім ануїтетом -

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

12 сентября 2007 в 16:51 Гілками

Насколько я знаю, в Альфе самая удобная форма погашения: аннуитет, с возможностью досрочного погашения без штрафов. Так что зря отказываешься от Альфы.

Супер писатель! ***
45 лет, Киев
С нами с 05.12.2006

Re: На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+) [Re: keen]
      12 сентября 2007 в 17:22 Гілками

В ответ на:

Насколько я знаю, в Альфе самая удобная форма погашения: аннуитет, с возможностью досрочного погашения без штрафов. Так что зря отказываешься от Альфы.

+1 ИМХО

V.I.P ****
26 лет за рулем, Киев
С нами с 04.11.2003

Re: На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+) [Re: keen]
      12 сентября 2007 в 17:22 Гілками

Я планую виплатити кредит за 3-4 років. Ну максимум за 5. А в цьому випадку за цей період з ануїтетом я їм вже всі відсотки заплачу на перед (замість виплати тіла кредиту). В інших банках теж зараз вже немає ніяки штрафів за дострокове погашення.
Наприкалд в ОТП: "Доступні схеми погашення кредиту: Ануїтетна форма погашення;
Стандартна форма погашення (платежі, що зменьшуються)."
"Дострокове погашення кредиту: Можливе вже з першого місяця з моменту отримання кредиту без додаткових комісій та штрафних санкцій."
Всі умови тут. Якщо все так же гарно як і написано, то умови непогані.
Те, що треба вчитуватись в договір я вже зрозумів.

СуперСтар **
42 года (19 лет за рулем), Киев
С нами с 08.05.2007

12 сентября 2007 в 21:25 Гілками

У меня кредит в Альфе. Ануитет на 3 года. Все можно гасить дострочно (проверено, каждый месяц гашу больше чем положенно), есть сайт, на котором можно посмотреть скоко еще должен, и какой следующий платеж. Очень удобно. Рекомендую.
ЗЫ Не сочтите за рекламу, просто действительно очень хорошее отношение к клиентам, поэтому и рекомендую.

V.I.P ****
25 лет за рулем, Киев
С нами с 26.07.2005

Re: На новій роботі всього 1міс. Кредит дадуть? (+) [Re: tosha1983]
      12 сентября 2007 в 22:33 Гілками

Сам брал в Альфе в похожей ситуации, только офф. зарплата у меня провисала за 2 месяца... Дали - немного обзвон устроили правда. В итоге брал на 5 лет - за 10 месяцев осталось отдать 2000 $. Ануитет - ну и сам работал в банке, знаю что такое долгие кредиты.

Теперь на паркинг под домом смотрю - и наверное снова пойду в Альфа банк.

Кстати за 10 месяцев з банка машину никто не смотрел...

странный писатель ***
Киев
С нами с 08.08.2004

13 сентября 2007 в 10:24 Гілками

В ответ на:

Я планую виплатити кредит за 3-4 років. Ну максимум за 5. А в цьому випадку за цей період з ануїтетом я їм вже всі відсотки заплачу на перед (замість виплати тіла кредиту).

Никто никогда никуда наперед проценты не платит. Кто тебе такую глупость сказал?
Проценты что при аннуитете, что при стандартной системе выплат, начисляются ТОЛЬКО на ТЕКУЩИЙ ОСТАТОК ТЕЛА КРЕДИТА

Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 11 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2176

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія