На этой странице справа есть калькулятор Гринкарда. Изучай. На остальные твои вопросы отвечу "будут неприятности" Оно тебе надо? Кто-то писал, что выезжая из Румынии с просроченной гринкартой, ему пришлось дать взятку на границе. Но это ж румыны они пока еще берут взятки
У мене шенгенка була відкрита на місяць а грінкарту оформляв на 15 днів (збирався там бути до 10 днів). Не пригадую щоб хтось у мене питав на кордоні про неї. Проїхав до Берліна і назад. Один раз німецький паліцай зупиняв. Глянув на права, паспорти і техпаспорт і все.
Верно, виза может быть выдана на любой срок, она может быть вообще бессрочной. А вот за границей находиться с просроченной гринкартой стремновато. Дорожная полиция сплошь и рядом ею интересуется. Меня лично Бог миловал, но на границах ею интересуются практически всегда.
ЗЫ. Я уж не говорю о возможном ДТП за рубежом. Последствия просто несравнимы с экономией денег на гринкарте.
Для легкових автомобілів пасажиромісткістю до 9 чоловік з водієм включно та автомобілі загальною масою до 3500 кілограмів (7700 фунтів): 15 діб - 44,99 євро місяць - 69,54 євро кожен наступний місяць - 44,99 євро рік - 347,68 євро
ЗЫ Стоимость полиса должа быть одинакова у всех СК
В ответ на: На этой странице справа есть калькулятор Гринкарда. Изучай. На остальные твои вопросы отвечу "будут неприятности" Оно тебе надо? Кто-то писал, что выезжая из Румынии с просроченной гринкартой, ему пришлось дать взятку на границе. Но это ж румыны они пока еще берут взятки
Дуже дякую за калькулятор!!!! Думав чи реальний такий варіант, коли наприклад їхати за кордон на пів року скажімо, але машину там не юзати, тобто тільки туди, а потім назад, чи можна було б наприклад на 15 днів взяти туди і на 15 днів взяти на той час, коли планується виїзд назад... Судячи з відповідей, думаю що це таки можливо. Принаймні ніби логічно...
Для легкових автомобілів пасажиромісткістю до 9 чоловік з водієм включно та автомобілі загальною масою до 3500 кілограмів (7700 фунтів): 15 діб - 44,99 євро місяць - 69,54 євро кожен наступний місяць - 44,99 євро рік - 347,68 євро
ЗЫ Стоимость полиса должа быть одинакова у всех СК
Дивно що суми регулються КМУ, це ж ніби вимоги Європи...хоча мабуть КМУ просто закріпила ці вимоги на нашій території, так що мабуть таки все вірно, але ціни на практиці виявляються вдвічі нижчими...
Может, поэтому(?): У разі укладення договору міжнародного обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власника наземного транспортного засобу, дія якого поширюється на держави Східної Європи, які не є членами Європейського Союзу, наведені в додатку значення зменшуються на 50 відсотків".
В ответ на: Может, поэтому(?): У разі укладення договору міжнародного обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власника наземного транспортного засобу, дія якого поширюється на держави Східної Європи, які не є членами Європейського Союзу, наведені в додатку значення зменшуються на 50 відсотків".
Так в калькуляторі наведено ціни на всю Європу і вони все одно дешевші ніж в постанові КМУ.
15 днів 167 грн місяць 267 грн 2 місяці 461 грн 3 місяці 633 грн 4 місяці 802 грн 5 місяців 1007 грн 6 місяців 1185 грн
не знаю, почему они отличаются от тех которые установлены каб мином, по каким тарифам страховать, присылает распоряжение МТСБУ, последнее от 24.04.2007, тарифы которые указаны выше, а для Белорусии, Румынии, Молдавии и Болгарии еще дешевле