Встречал ли кто в продаже опорные подшипники передних стоек ИМПОРТНЫЕ, т.к. собираюсь весной менять монро сенса-трак на Рефлексы, а по собственному опыту убедился, что опорные российского производства более 80-90 тыков нормально не ходять. ЗЫ, В Валми не отсылать - узнавал, завтра поспрошаю на ЭКО Аутотехникс, но что-то я сомневаюсь, что и у них есть.
Я поставил от 10. Мастер советовал их как более качественные. Да и машинка стала на 2 см выше. Люблю я в лес или на реку заехать. А почему меняешь, какие симптомы?
1. Ті російські опори, які ходили по 80-90 ткм вимерли. Давно. Нинішні в мене більше 20 не витримують. Правда, це Львів, тому можна ще десяток-другий ткм для Києва накинути. 2. Імпорту нема. 3. Від десятки дійсно надійніші, але не набагато. Крім того вони піднімають передок, як уже було сказано, сантиметри на 2. Це зле. Можна ставити їх, хіба що разом з ними встановлюючи укорочені пружини, так звані "Євро". Вони мають ту ж саму кількість витків (7) але більш зажаті, в порівнянні зі стандартними. Але вот у Львові я, скільки не питав, не знайшов їх
Тепер про приємніше. Проскакувала на авто.ру така інфа, що є такі собі опори "Сонатекс" для 08, теж російські, і що вони ніби кращі за штатні. Наскільки це правда - не берусь сказати.
пагано пiднiмати передок?
А серйозно - по-перше, піднімати центр мас шкідливо, погіршується керованість. А в критичних моментах можна і кульбітів парочку зробити. По-друге - більше навантаження на ШРУСи, вони починають працювати при більших кутах, що є причиною прискореного зносу. Ну а третє, цілком суб`єктивне - зовнішній вигляд. Хіба що піднімати тоді вже і задок. А це ще гірше, ніж тільки сам передок (див п.1). Я сам любитель виїхати на природу. Ззаду стоять "євро"-пружини. Оскільки передні вже просіли, то вся машина сантиметри на 2-3 нижче стандарту. І минулого року їздив по таких карпатських дорогах, що туди народ хіба на Нивах потикався. А взагалі, ІМХО, керованість шосейної машини власне на шосе важить куди більше, ніж її позадорожні властивості. Якщо часто їздиться по бездоріжжю, то може варта подумати про жип?
Усi буржуї в салонах те ж саме роблять - пакет для поганих дорiг. Згоден з усiма твоїми аргументами. То є зле. Але 2 см дає дуже незначне погiршення всiх приведених параметрiв. А от кiлькiсть чiплянь захистом об дорогу, особливо в Одесi, в мене суттєво зменшилась. А у джипа свої недолiки.
Я думав, що Львів - абсолютний рекордсмен по гидотності доріг
а також трамваїв на вузьку колію. так що Львів неперевершений. і схоже надовго просто місто-музей - мабуть дороги в нас ще за царя Гороха ремонтували
Є i брукiвка i трамваї. В минулому роцi снiгу не було. Цього року грошi на очистку снiгу вкрали ще восени. А пiсля снiгу дороги розбитi, як нiколи. Величезнi ями з'являються кожен тиждень в нових мiсцях. Максимальна швидкiсть - 30 км/год.
О, тоді ми не одні такі!
Поставил 10-е. Родные и тысячи не ходили. Продается одна лажа(-)