Хм, и какой же он претенциозный по дизайну... Но вот чего я ещё не видел - так это возможности посмотреть так подробно экстерьер с возможностью "покрутить во все стороны" машину, пооткрывать двери и помигать световыми приборами (нажатиями на бледные картинки машины в разных положениях справа от основного изображения), интерьер - с возможностью "покрутить головой в салоне" и рассмотреть мелочи с разным увеличением... По крайней мере, есть возможность подробно решить, хочешь ли дальше смотреть его в реале, делать тест-драйв и т.п.! Сайт точно сделан оень зачётно!
Хм, и какой же он претенциозный по дизайну...
Принаймні "корєємилом" не обізвуть
Що так, то так Хоча у корейців чомусь дві крайності: або "мило", або така пртенціозність, що машина "хоче здаватися тим, чим не є" (чи не тому, що дизайнери самі прекрасно розуміють другосотрність автомобілів, які з самого початку створюються для конкуренції передусім ціною?) Той же "Кайрон" "милом" назвати не можна, але хіба від цього краще?! Єдиний корейський автомобіль, який хоча б в плані дизайну не дуже впадає в ці крайності, - це "Грандер". Хоча я припускаю, що "Веркарус" в реалі буде більш привабливий, ніж на картинці на сайті, я таке бачив. Але поки що моє резюме - не фатальне, але відчутне "що занадто, то не здраво"! Це, звичайно, стосується тільки дизайну.
Що так, то так Хоча у корейців чомусь дві крайності: або "мило", або така пртенціозність, що машина "хоче здаватися тим, чим не є"
Думаю, це вже Ваші власні таргани
(чи не тому, що дизайнери самі прекрасно розуміють другосотрність автомобілів, які з самого початку створюються для конкуренції передусім ціною?)
Якістю і ціною.
Той же "Кайрон" "милом" назвати не можна, але хіба від цього краще?! Єдиний корейський автомобіль, який хоча б в плані дизайну не дуже впадає в ці крайності, - це "Грандер". Хоча я припускаю, що "Веркарус" в реалі буде більш привабливий, ніж на картинці на сайті, я таке бачив. Але поки що моє резюме - не фатальне, але відчутне "що занадто, то не здраво"! Це, звичайно, стосується тільки дизайну.
За нагоди подивіться на ньйого у реалі.
Думаю, це вже Ваші власні таргани
Просто у мене є очі
Якістю і ціною.
Ну і яка там настільки видатна якість? По рівню надійності - ну аж ніяк не краще японських! Як правило, гірше. І при цьому - відчуття тієї самої "дешевизни" машини. Не знаю, може, у "Веракрусі" такого не буде, по зображенню інтер'єру на сайті цього сказати не можна. Хоча знаючи корейські традиції - сумніваюся. То якою ж такою над-якістю вони переважають конкурентів? Того, що машина не розсипаєтся відразу після виїзду з аслону, в наш час недостатньо для таких тверджень.
З'являться на дорозі - подивлюся, дійсно цікаво. Їхати у салон, не збираючись купувати, відривати людей від справи, - я не люблю і вважаю некоректним...
З'являться на дорозі - подивлюся, дійсно цікаво. Їхати у салон, не збираючись купувати, відривати людей від справи, - я не люблю і вважаю некоректним...
Думаю имеет смысл просто посмотреть Веракруз, чтобы иметь возможность судить о нем. А от продавцов в салоне не убудет если машину просто посмотрят, а не сразу купят. Такая у них работа. Вы ведь не покупаете в магазине все, что попадет в поле зрения?
Потом можно судить "о вкусе устриц" с более объективной точки зрения. Хотя-бы об интерьере и экстерьере данного корейца для американцев и арабов.
Ну у меня особой предвзятости к корейцам нет.
Но в салоне хорошо заметно что это не Лексус... Как едет не проверял по этому поводу ничего не могу сказать.
Ну у меня особой предвзятости к корейцам нет.
Но в салоне хорошо заметно что это не Лексус... Как едет не проверял по этому поводу ничего не могу сказать.
Он дешевле минимум на 10к Лексуса в аналогичном фарше. Здесь уже можно думать.
Видел сегодня возле Владимирского ринка, серебрянний, внешнего благородства замечено не било... (тянет корейским духом) Акура явно интересней
Думаю имеет смысл просто посмотреть Веракруз, чтобы иметь возможность судить о нем.
Как появится - так с интересом гляну.
А от продавцов в салоне не убудет если машину просто посмотрят, а не сразу купят. Такая у них работа. Вы ведь не покупаете в магазине все, что попадет в поле зрения?
Всё - нет. Но я могу пойти в обувной магазин только в том случае, если мне нужна обувь. Я, конечно, не куплю всё, и не факт, что куплю что-то, т.е. что найду что-то подходящее. Но никогдла не пойду в магазин и тем более не буду морочить голову продавцам, если у меня в принципе нет намерения покупать.
Видел сегодня возле Владимирского ринка, серебрянний, внешнего благородства замечено не било... (тянет корейским духом) Акура явно интересней