то тоді, напевно, була б разюча різниця. А так - просто різниця Коротше, купив я вчора OSRAM SilverStar 55/60W +50%, поставив. Різниця, як уже казав, є (сояли до того Narva 55/60W). Світло біліше, яскравіше. І дійсно, таке враження, що границі стали чіткіші (хоч і так на чіткість "обрізання" моїх фар у мене нарікань не виникало). Якщо до того при роз`їзді із зустрічними, особливо усілякими м...и зі стоватними лампочками або невідрегульованими фарами, я дороги майже не бачив, доводилось включати ще й протитуманки, то зараз інша ситуація, дорогу видно. Так що свої гроші (57 грн. за пару) вони оправдовують.
а вообще интересно на зубилку поставить только вот мне кажется что все таки больше встречным ксенон мешает чем галоген что не очень хорошо
ИМХО, теперь при разъезде с Вами встречные будут матюкаться...или может все зависит от правильной регулировки угла?
Лампочки 55/60 Вт. Підвищена світловіддача у них за рахунок вищої температури спіралі. Це, звісно, зменшує термін служби лампи, але який мені толк з довгого терміну служби тих самих Нарва стандатрних, якщо вони через пів року вже не світять?
Далі. Сліпити зустрічних можна двома способами. 1. Неправильне регулювання фар, коли вони світять в небо. 2. Встановленням ламп більшої потужності, ніж штатні для даного типу фар. В потужніших лампах спіраль більшого розміру і вона не поміщається в фокусну область, через що різко зростає паразитне розсіяння. Вот від таких їздоків і матюкаються зустрічні.
А у мене: 1. Фари нормально відрегульовані. 2. Лампочки, як уже казав, штатної потужності.
Хто і чого має бути незадоволеним?
Є такі, що дають температуру спіралі під 5000К, а це вже, фактично, ксенон. Правда і вартість їх баксів 50 за лампочку, якщо не помиляюсь. Я вже не одну таку машинку бачив. Особливо часто пижики нові з такими лампами їздять. Головне, щоб відрегульовані були правильно.
-
Спасибо за разъяснения. Вопрос снимается с повестки дня
Тільки що ж ти так пізно з ними, адже влітку ночі коротші?
По-перше, до літа ще поки доживем... а по-друге - мені і влітку не раз доводиться поночах проїхатися. Та ще й по трасі. Так що вот.