отой квазіелектронний, чи як вони його обізвали. Але теж мені щось не сподобалось, вже і не пам`ятаю що...
А можеш своєю схемкою поділитись? Дуже цікаво, бо це, напевно, оптимальний вихід з положення
Буду дуже вдячний
я так розумію, що це тільки до 6к - а чи є можливість в твоїй схемі доповнити шкалу до 7 чи 8к?
Можна ,если применить м-му не UAA180,а UAA170 ,будет 18 светодиодов.Ее нет в продаже,...пока.А в этой схеме после 6000 будет гореть последний.А тебе нужно больше?Ведь это пиковое значение и долго держать двигатель на высоких оборотах не рекомендуется.
хотілося-б знати, наскільки двигун перекрутив - в мого червона шкала імхо десь на 6.5к починається
а можна мені теж схемку отримати? або в Ростислава взяти?
Мужики извините,сейчас убегаю домой.Завтра пообщаемся.Схемой поделюсь обязательно.Ее надо воспроизвести из черновиков.На столе уменя этот девайс работает отлично,и еще при включ. габаритов яркость светодиодов будет гасится вдвое. До завтра!
Я власне хотів питатись, чи можна збільшити дискретизацію. Бо ціна поділки 500 рпм - трохи малувато. Добре, буду чекати твоєї появи, щоб продовжити цікаву для багатьох тему
Все ,кто интересуется пишите в личные сообщения.Здесь тема все-таки по свечам NGK,а не по тахометрам. С уважением,Александр.