Минулий тиждень був продуктивний у мене на усілякі ремонти
Так от, в гідрокоректорі в мене працювала його права половина. Тобто, регулювалась тільки права фара. Ремонт простий. З обох боків контура є стальні штифти-заглушки. Їх треба відколупати. Потім витягнути шток коректора до упора і так закріпити. Я зачепив його головку пласкогубцями, а між ними і корпусом коректора запхав декілька рожкових ключів. Потім береться шприц, голка не надягається, а штуцер трошки підпилюється, щоб був загострений і влазив в отвір коректора. В шприц набрати щось незамерзаюче (тосол, гальмівна рідина тощо) і зашприцувати в коректор, поки з другого кінця, під капотом, не почне витікати. Краще повторити декілька раз, щоб уникнути повітряних пробок. Потім штифти на місце, все зібрати і можна користуватись.
А ще нарешті я поставив підкапотну лампочку. На черзі зробити підсвітку в багажнику і в бардачку. Вот так
Хотів ще поміняти підшипник задньої лівої ступиці, бо трохи вже гуде, так не зміг зняти барабан Запшикав ВД-шкою, може відкисне...
Я взагалі-то ремонтую по потребі, а не в залежності від стану доріг. А снігу, до речі, у нас уже нема на дорогах, чистий асфальт.
За ступицю взявся, бо робив ШРУСи, то ж думаю все заодно і зроблю. В гаражі тепло, чому б і ні? Але не вийшло.
А ще поміняв повністю мертвий амортизатор на старий, що пройшов 134 ткм і ще трохи живий. Поки нові не куплю, а то їздити взагалі неможливо було, як на качелях...