Всем добрый день! Принес почтальен письмо, в котором две бумажки: "Постанова про відкриття виконавчого впрвадження" и, я так понимаю повестка, явиться в исполнительную службу с квитанцией об уплате штрафа в определенный день к определенному времени. Вопрос: штраф я заплатил, обязательно ли ехать в исполнит. службу?
Многие советуют съездить. Мол ни чего сложного, уплати и делов-то. Я в такой ситуации посчитал, что это не моя проблема в том, что они не отслеживают мою проплату. И просто ответил им заказным письмом, что бы шли нах. С тех пор тишина. Не звонли, не писали, что имущество арестовано.
Я не юрист, потому сварганил ответ как умел. Дословно:
В ответ на:
Ф----- И------ О--------- м. Київ, пр-т Р. України, 5-Б, пов.2, каб.7
Копія: Подільський райсуд м.Києва
Шановна ст. державний виконавець ФИО.
На вашу постанову про відкриття виконавчого провадження № 4351173 від 02.08.2007 з виконання постанови №3-9478/07 від 24.04.2007 (копію постанови додаю, додаток 1) повідомляю, що штраф на користь держави в розмірі 17 (сімнадцять) гривень, 00 коп. був сплачений в повному обсязі 04.05.2007 (копію квитанції про сплату штрафу також додаю, додаток 2). Також додатково повідомляю, що моя неявка в визначений Вами час, зумовлена лише тим, що Ваш лист мені надійшов з великим запізненням звичайною поштою. На підтвердження моїх слів додаю копію поштового конверту (додаток 3).
На основі вище викладеного, а також Ст.5, Ст. 21 п.4, Ст.26 та Ст.30 закону України «Про виконавче провадження» прошу постанову про відкриття виконавчого провадження відмінити. Прошу повідомити мене про результат в обумовлені законодавством строки.
Контактна інформація: Адреса: 04215, м. Київ, про-т Свободи, 17, кв. --. Телефон: +38(---)-------- e-mail: ------@------.ua