autoua
Autoua.netФорумAutoua форум

Я vs вітряки - 3:3 на мою користь

важничающий писатель **
Киев
С нами с 09.07.2001

Я vs вітряки - 3:3 на мою користь
      2 апреля 2003 в 20:20 Гілками

28 січня я отримав повістку з виконавчої служби що до виконавчого провадження постанови суду про стягнення з мене штрафу на користь держави.
На суд мене не запрошували та про рішення суду не повідомляли, то ж я вирішив повоювати за своє право на законний порядок розгляду адм. справи.

Написав скаргу та пішов в виконавчу службу. Звідти мене послали в суд а з суду в прокуратуру.
В прокуратурі скаргу прийняли.
Через три тижні я отримав нову повістку з виконавчої служби. Ніхто моєї справи не призупинив, хоча мали б. Написав скаргу до міської прокуратури на бездіяльність районної. Отримав відписку звідти та через тиждень - відписку з міської
. Вже почав був думати про скаргу до генеральної на бездіяльність районної та міської. Та ось позавчора на автовідповіднику знайшов повідомлення від пом. прокурора (і звідки тільки в ньго мій телефон? ). Просив передзвонити. Передзвонив; він говорить що попередня відповідь була відправлена мені помилково, він хоче ії відкликати та дати мені нову відповідь.
Зайшов сьогодні до пом. прокурора, він вибачився за накладку і дав відповідь, в якій говориться, що моя адм. справа опротестована, рішення суду буде скасоване і виконавчу справу закриють.

Якщо комусь цікаво, можу викласти всю переписку

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
патриарх ***
51 год, Киев
С нами с 01.10.2001

Ну и зачем после этого кому-то взятки давать. (-)
      2 апреля 2003 в 20:53 Гілками

Ну и зачем после этого кому-то взятки давать.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумAutoua форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 33 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, moderator, Amateur 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2172

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія