Дружина закінчила автошколу в Києві, в автошколі дали такі доки: 1) свідоцтво про закінчення автошколи 2) довідку про те, що учень дійсно навчався в автошколі 3) екзаменаційний лист
За місцем прописки в неї вимагають ще довідку про те, що їй не видавалися права тут і що, вона немає порушень... Наскільки я знаю, така довідка потрібна в протилежному випадку (коли права отримуються не за місцем прописки). Як бути в цьому випадку, я та крозумію, ніхто такої довідки в Києві без київської прописки не дасть. Якщо можуть дати, то до кого звертатися?
P.S. Як вже заманала наша бюрократія, ідіотизм і ці знущання...хочеться повбивати їх усіх...
P.P.S. Підкажіть, якими законодавчими актами регулюється видача водійських посвідчень, щоб можна було хоча б носом ткнути і показати які документи необхідні для видачі посвідченн, хоча впевнений, що це не допоможе....
Весной получал права по месту жительства, после окончания киевской автошколы. Никакая справка не нужна, только документы об окончании автошколы и экзаменационный лист. То, что они просят - маразм! Такую справку можно получить только по месту прописки, т.е. у них самих.
В ответ на: Я так же получал справку в городском ГАИ и относил в МРЭО, только после этого мне выдали права.Ничего не платил.
Але ДАІ за місцем прописки, а МРЕВ - те в якому отримував права не за місцем прописик? А тут ідіотська якась ситуація. Мабуть прийдеться брати цю довідку в них і їм же здавати при подачі доків на посвідчення...