autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Новый VW Touareg (91/91)

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

Re: Новый VW Touareg [Re: Paulskit]
      12 ноября 2025 в 18:55 Гілками

Paulskit 12.11.2025 18:46 пишет:

Igorchyk 12.11.2025 18:22 пишет:

Paulskit 12.11.2025 18:20 пишет:

В ответ на:

...

Ціна електро дорожче аналогічного ДВЗ на 7к баксів. Ух, удачі їм в продажах.

Я там в темі електричок вже відрефлексував… І це ціна зараз, з усіма преференціями… А що буде з відміною?…

З відміною стануть дорожче, очевидно ж. Я думав ми вже розібрались з питанням в попередній темі.

Я не про сам факт здорожчання, а про неконкурентність після з двз… Акцент на цьому.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P ***
Re: Новый VW Touareg [Re: keen]
      12 ноября 2025 в 19:00 Гілками

keen 12.11.2025 18:52 пишет:

keen 12.11.2025 17:43 пишет:

В ответ на:

...

у них платформа ніби спільна під електро, двз та гібриди. Але та версія, що в Україні, буде повнопривідна та з незалежною задньою.

якщо порахувати фінальну ціну з ПФ, то різниця буде 5к. Імхо, за вдвічі потужніше і повнопривідне авто проти переднього, досить адекватна доплата.

Тема потужності електричок доволі слизька тема.
В місті, навіть такому як Київ з довгими широкими проспектами, тримати акселератор в підлогу довше, скажімо, 5 секунд, варіантів немає. Трафік, світлофори, розвʼязки. Та і банальна безпека. На трасі ж, де цю потужність вже можна застосувати, сам прекрасно знаєш, швидко на електричках ніхто не їздить по обʼєктивним причинам.
Ось і виходить, що вона наче в цифрах є, а застосувати ти її не можеш. Мало того, звичайний бензин на тій же трасі ще й буде швидше, за рахунок вищої максималки.

V.I.P ***
Re: Новый VW Touareg [Re: Igorchyk]
      12 ноября 2025 в 19:02 Гілками

Igorchyk 12.11.2025 18:55 пишет:

Igorchyk 12.11.2025 18:22 пишет:

В ответ на:

...

Я там в темі електричок вже відрефлексував… І це ціна зараз, з усіма преференціями… А що буде з відміною?…

З відміною стануть дорожче, очевидно ж. Я думав ми вже розібрались з питанням в попередній темі.

Я не про сам факт здорожчання, а про неконкурентність після з двз… Акцент на цьому.

Такі реалії ринку. Кращий продукт буде гарно продаватись і за сильно вищу ціну, якщо він дійсно краще.

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

12 ноября 2025 в 19:07 Гілками

Paulskit 12.11.2025 19:00 пишет:

keen 12.11.2025 18:52 пишет:

В ответ на:

...

якщо порахувати фінальну ціну з ПФ, то різниця буде 5к. Імхо, за вдвічі потужніше і повнопривідне авто проти переднього, досить адекватна доплата.

Тема потужності електричок доволі слизька тема.
В місті, навіть такому як Київ з довгими широкими проспектами, тримати акселератор в підлогу довше, скажімо, 5 секунд, варіантів немає. Трафік, світлофори, розвʼязки. Та і банальна безпека. На трасі ж, де цю потужність вже можна застосувати, сам прекрасно знаєш, швидко на електричках ніхто не їздить по обʼєктивним причинам.
Ось і виходить, що вона наче в цифрах є, а застосувати ти її не можеш. Мало того, звичайний бензин на тій же трасі ще й буде швидше, за рахунок вищої максималки.

про довгу трасу погоджусь частково, бо на потужному авто тримати вищу середню на двополосній трасі без перевищення швидкісного режиму набагато легше, тому що лаг між прийняттям рішення і обгоном мінімальний, це і безпечніше і менше за фурами тягнешся, а на 4+ полоси то вже дійсно перевага зникає. Але місто та передмістя це якраз ті ділянки, де ти цілком можеш скористатися якщо не потужністю, то моментом. Я по собі знаю, що поки гарна погода та видимість, то по своїй трасі можу все що є в наявності використати, і це приємно

Змінено keen (19:08 12/11/2025)

V.I.P ***
      12 ноября 2025 в 19:19 Гілками

Я згоден, момент на електро це приємно та і, в цілому, я завжди за більш потужні авто. Але в випадку з електричками, ІМХО, потужність не є selling point-ом, тому що у неї обмежений спектр використання. Сподіваюсь, в майбутньому це зміниться.

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

12 ноября 2025 в 19:24 Гілками

Paulskit 12.11.2025 19:02 пишет:

Igorchyk 12.11.2025 18:55 пишет:

В ответ на:

...

Такі реалії ринку. Кращий продукт буде гарно продаватись і за сильно вищу ціну, якщо він дійсно краще.

Так теперішні реалії якраз +/- норм, коли людина, купуючи авто, може взяти за співставну суму електричку.
З відміню пільг такої опції вже не буде, електрички будуть купувати лише спецом кому треба виключно електрички і хто готовий за це сильно переплачувати. А це два кардинально різні підходи з кардинально різним охопленням автолюбителів.

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

12 ноября 2025 в 20:35 Гілками

keen 12.11.2025 17:20 пишет:

AM 12.11.2025 17:16 пишет:

keen 12.11.2025 17:15 пишет:

якесь таке униле на вигляд, чи це тільки мені так той же пежо 5008 електричний, що сьогодні показали, виглядає на голову красивішим та гармонійнішим

ІМХО останній ВАГ весь такий

ти маєш на увазі VW? Бо Seat та Cupra мені зовні заходять, Audi також вже мило якесь, у самого VW той же гольф ще більш менш після рестайлу, а тігуан таке собі, туарег трохи зіпсували китайщиною, але ще терпимо. Шкода мені особливо ніколи не подобалась, тому хз

VW і Ауді в більшості. Та й Купру всю в ресті трохи зіпсули обмиливши, то вже тільки лінивий не обговорював тут
А Шкода, до речі, відносно норм.
Ну і 911 з роками як вино - якийсь все прикольніший стає, теж ВАГ же ж

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

13 ноября 2025 в 09:28 Гілками

Paulskit 12.11.2025 17:30 пишет:

У Пежо великі проблеми з двигунами.

я б сказав у всього стелантіса, годують власників трьома гівняними моторами під різними соусами - тригоршковий 1,2, який народився вже мертвим, задушений вже повністю екологією К9К, який внаслідок цього взагалі не тягне з низів, та оцей 1,6 турбо-педро, але витрати за відгуками власників 12+ по Києву...

старый писатель ***
18 лет за рулем,
С нами с 10.01.2013

13 ноября 2025 в 11:24 Гілками

Paulskit 12.11.2025 19:19 пишет:

Я згоден, момент на електро це приємно та і, в цілому, я завжди за більш потужні авто. Але в випадку з електричками, ІМХО, потужність не є selling point-ом, тому що у неї обмежений спектр використання. Сподіваюсь, в майбутньому це зміниться.

Якщо електричка не більш потужна, ніж схоже авто з ДВЗ, то у мене тоді відразу постає питання, нащо воно взагалі існує Типу, от є зараз Міні Купер електричний, і він мінімум 180 кс. Уяви, якби була електрична версія на 90 кс, як Mini One був? Це ж взагалі приговор

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Новый VW Touareg [Re: Murkt]
      13 ноября 2025 в 11:28 Гілками

Murkt 13.11.2025 11:24 пишет:

Якщо електричка не більш потужна, ніж схоже авто з ДВЗ, то у мене тоді відразу постає питання, нащо воно взагалі існує Типу, от є зараз Міні Купер електричний, і він мінімум 180 кс. Уяви, якби була електрична версія на 90 кс, як Mini One був? Це ж взагалі приговор

Електричка має бути потужнішою, принаймні, щоб компенсувати більшу вагу. Тому звісно про однакові к.с. не йдеться. Але якщо динаміка схожа з динамікою ДВЗ, цього вже достатньо.

V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

Re: Новый VW Touareg [Re: skov]
      15 ноября 2025 в 09:49 Гілками

чи є сенс в Туарегу в таких допах? підрулююча задня вісь та нічне бачення

опытный писатель ***
43 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 31.07.2008

Re: Новый VW Touareg [Re: Makovsky]
      15 ноября 2025 в 10:54 Гілками

Makovsky 15.11.2025 09:49 пишет:

підрулююча - на попередньому туарезі не було її, а тепер є, так що однозначно є сенс, особливо паркуватися в паркінгу
нічне бачення - не користувався, тому не знаю

V.I.P ***
Re: Новый VW Touareg [Re: DunkanMAC]
      15 ноября 2025 в 11:24 Гілками

Підрулююча задня - мастхев, сильно зручніше стає в керуванні. Нічне бачення- іграшка, немає сенсу.

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

Re: Новый VW Touareg [Re: DunkanMAC]
      15 ноября 2025 в 17:11 Гілками

DunkanMAC 15.11.2025 10:54 пишет:

Makovsky 15.11.2025 09:49 пишет:

підрулююча - на попередньому туарезі не було її, а тепер є, так що однозначно є сенс, особливо паркуватися в паркінгу
нічне бачення - не користувався, тому не знаю

Плюсану. Підрулююча задня вісь коштує кожної гривні за неї заплаченої.

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Новый VW Touareg [Re: Igorchyk]
      15 ноября 2025 в 18:50 Гілками

Igorchyk 15.11.2025 17:11 пишет:

Плюсану. Підрулююча задня вісь коштує кожної гривні за неї заплаченої.

Ще один плюс за повнокероване шасі. При паркуванні маневрувати простіше, на швидкості додає стабільності.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
2 користувачів і 63 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 196818

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія