Дивно. В мене на 100к по куланцу міняли і десь на 160 вже знову почав потіти.
Проблеми були і з переднім і з заднім. Мені повезло, і на 50 замінив передній. Продав із пробігом 168, на проблеми із заднім навідь натяку не було.
- згоріла одна з секцій ДХО в фарі (типове явище для NF); я тоді скористався нагодою та встановив нові фари з DLA;
А в тебе ж був рестайл. Ця проблема була типовою саме для нього.
P.S. В мене за 168 тис. було 2 проблми:
1. Як писав вище, передній сальник. 2. Радіатор охолодження масла в коробці. З'явилась мікротріщина.
Так. І зараз купа Туарегів тих часів їздить з частково не працюючими ДХО.
Загалом, складається таке враження, що попередня генерація була надійнішою за поточну. "В середньому по лікарні", так би мовити.
Так. І зараз купа Туарегів тих часів їздить з частково не працюючими ДХО.
Загалом, складається таке враження, що попередня генерація була надійнішою за поточну. "В середньому по лікарні", так би мовити.
Ой, не знаю, в сімʼї були 2 дизельних NF, ми нормально з ними намучались. Десь до 150 - дійсно +\- відносно безпроблемне авто, а далі пішло поїхало. Особливо EGR мозок виносив постійно.
Взагалі, ретроспективно, жодного надійного ВАГа в сімʼї не памʼятаю По Тойоті, Мазді і Hyundai питань особливих не було.
Взагалі, ретроспективно, жодного надійного ВАГа в сім'ї не пам'ятаю По Тойоті, Мазді і Hyundai питань особливих не було.
А в мене навпаки: майже всі автівки, якими володів я або рідні - це ВАГ (X5 - перший крок в інший бік). І жодних проблем із надійністю не виникало. Максимум - якась дрібнота типу ДХО, частіше просто нуль питань.
Припустимо, про канонічну на механиці в комплектації бубен ще можна сказати, що там просто нема чому ламатися. Але Тур все ж відносно складна модель.
Якщо не секрет, ваші Туарегі яких років були, і в якому стані купувалися - в салонах чи на вторинному ринку?
Один новий, один БВ (знайомий власник, 100% офіційне обслуговування). Сет проблем був майже однаковий. Доречі, проблему повністю так і не вирішив, продав як є.
Один новий, один БВ (знайомий власник, 100% офіційне обслуговування).
NF, я так розумію? Рестайл чи дорест?
Один новий, один БВ (знайомий власник, 100% офіційне обслуговування).
NF, я так розумію? Рестайл чи дорест?
NF. Один дорест, один рест. Двигуни по коду були різні, один на 231, інший на 245 чи щось таке. Деталей не памʼятаю вже.
NF. Один дорест, один рест. Двигуни по коду були різні, один на 231, інший на 245 чи щось таке. Деталей не пам'ятаю вже.
Або щось пізніше в рестайлі виправили, або мені просто пощастило.