Я перкладач, і також мав такий досвід. Таки штука класна. Тим більше що працював я в батьківській квартирі що по сусідству. Таким чином проблема дитини \ дружини над головою не існувала. Набагато більше плюсів ніж мінусів. Але зараз сиджу в офісі. Основний мій клієнт слізно вмовив попрацювати над черговим проектом в офісі. Але це не заважає мені вести паралельно і свій бізнес. Вже не дочекаюсь того часу коли знову буду добиратись з дому на роботу рівно три хвилини. Думаю за такою формою роботи майбутнє. Особливий кайф буде коли можна буде провести інет за місто за нормальні гроші, переїхати десь км 200 від Києва і працювати лежачи в гамаку а поряд в мангальчику пекти картоплю і жарити шмат м'яса
ну а как-же разные приятные и любимые места в родном городе где можно набраться положительной энергии? ))) неа я хоть и за городом уже живу, но блин не 200 же км?
что могу посоветовать из собсной практики - заняться активным видом спорта(тушка атрофируется незаметно), больше гулять на свежем воздухе, отдыхать в компаниях, и найти какоето экстремальное/полуэкстремальное хобби(хотя бы банальные парашюты/мото) - дето на 2-3 год такого образа жизни накатывает жуткий депресняк - его надо чемто снимать.
100%
А так 16:30 - нафиг с офиса.
Я так года три работал.
со скольки? с 7 30 что ли?
У меня одногрупник так проработал 2 года и практически превратился в отшельника, который жахался людей. Через пол года он уже не сильно хотел ходить на улицу ибо с одной стороны напрягали напряжные, с другой стороны бросался на каждую пахнущую женщину. Теперь снял офис, нанял девок програмистов 4 пучка, с удовольствием ходит на работу.
У меня одногрупник так проработал 2 года и практически превратился в отшельника, который жахался людей. Через пол года он уже не сильно хотел ходить на улицу ибо с одной стороны напрягали напряжные, с другой стороны бросался на каждую пахнущую женщину. Теперь снял офис, нанял девок програмистов 4 пучка, с удовольствием ходит на работу.
Ваш одногрупник пример как не нужно бросаться в крайности....
ps А девки ему уже что-то напрограмировали или это необязательно ?
ну а как-же разные приятные и любимые места в родном городе где можно набраться положительной энергии? ))) неа я хоть и за городом уже живу, но блин не 200 же км?
Двічі на місяць можна приїздити гуляти по місту і відвідувати кав'ярні. а 200 км це не відстать. пару годин їзди.
Ну зачем 200 км от города? Многовато. А вот нормальный инет без проводов за городом уже есть.=)
Супутник? Нафіг - дорого і ненадійно
МТС Коннект. На 200 км не потянет, конечно, а окраины городов-миллионников уже охватывает.
Ні, я почкаю поки буде так як в Києві. 60 грв і безліміт 100кб\с
В Киеве такое далеко не везде.... максимум Воля-Кабель есть со своими 150 грн за 30 Гиг.
В Киеве такое далеко не везде.... максимум Воля-Кабель есть со своими 150 грн за 30 Гиг.
У київнета за 100грн можна отримати анлім, при чому світ 10Мбіт. А ось волі поблизу довго не було, вони у моєму будинку з'явились лише декілька місяців тому.
Ай-хоум
у меня в среднем на Житомирской трассе 400 кбит/с - 200 гр за 4 Гб в месяц.
ps А девки ему уже что-то напрограмировали или это необязательно ?
Напрограммировали. Взял толковых.
Я зараз в процесі виходу з офісного стійла на вільний випас. Зрештою, 12 років офісу на трьох роботах - цілком вистачило.
Згідно з концепцією Мао Цзе Дуна "Три дні праці - десять тисяч років щастя", підзвітне сисадмінське господарство вилизане до стану котячих причиндал, і є великий об"єм вільного часу. Начальство, правда, має особистий погляд на сисадмінську роботу, і інтенсивно грузить різною непрофільною хернею, що сильно псує життя. Тому вирішив замість одної бессистемної роботи взятись за п"ять-десять, але працювати виключно за фахом.
Великий плюс прожекту - відсутність необхідності в різкій зміні форми діяльності. Вже є два підшефних господарства, які руляться в обідній-вечірній час. Ці клієнти вже приносять більше, ніж основна робота, а часу потребують не більше години на день - сумарно. Ще два-три таких клієнта потягну без відриву від основної роботи, а там можна і відриватись - без особливого жалю.
Єдиний нюанс - реальна необхідність ВСЮДИ тягать із собою ноут із інетом Тому уважно дивлюсь в бік ЕееРС.