autoua
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Чур ногами не копати :)

УБН *****
46 лет, Киев
С нами с 10.10.2002

Чур ногами не копати :)
      7 мая 2003 в 23:46 Гілками

Файно було відчути себе причетним до такого дружного колективу Тавроводів - нехай і без тисяч постінгів, нехай і без наклейки - але зате перечитуючи все кожного дня. За тих пів-року, як я зареєструвався на форумі - навчився давати раду своїй машинерії - і не в останню чергу завдяки форуму. Але - все так не буде - вже хочу Деу Сенс.

Виявляється - варто лише спробувати Сенс в ходу - як одразу - і ото така класна машинка з нашим двигуном? - ХОЧУ!

Словом, є для продажу Тавр 98 року народження, аж ніяк не Нова , 1.1, вишня металік (перламутр), пристойний салон - без пива і тютюну , з новою гумою і нормальним движком, пробіг 81ткм - з досить ніжною експлуатацією. 2 тижні тому мінялись фільтри, помпи, мастило, колодки, прокладки і багато іншої дрібноти. Бували удари по кузову - але й рихтувалась по тому професійно.

Підкажіть, скільки у.о. за неї можна спробувати отримати, і де краще всього давати оголошення?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
KVJ
Месье Peugeot **
Kennesaw
С нами с 15.12.2001

Re: Чур ногами не копати :)
      7 мая 2003 в 23:54 Гілками

Если машина полностью исправна можно попробовать толкнуть за 1600 (за 1500 отдать).

Объявы в Авизо, АвтоБазар а так же на форум сюда и в форум АвтоБазара.
Удачного апгрейда !

47 лет, Киев
С нами с 05.05.2002

Re: Ну вот так всегда (+)
      8 мая 2003 в 02:38 Гілками

я только хотел мона сказать чуть-чуть обмануть товарища и выкупить у него за 1000 у.е. Таврию, а ты............

Шутка, просто мучаюсь, брату новую Таврию хочу взять, а в салонах того что хочу нема, надо ждать.

Autoua.netФорумЗАЗ форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1396

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія