В теорії правильно. Але твоя ДВБ-Т антена також знайде ефірний аналог, ТВ також запамятає, можуть бути накладки з аналогом з кабеля.
Сучасні телевізори вміють налаштовувати цифровий і аналоговий сигнали окремо - мій Samsung B650 вміє. Був аналоговий пакет від Телесистем, в якому немає ТРК Футбол, під'єднав активну кімнатну антену, зробив пошук цифрових каналів - знайшлося 14 каналів, які додалися до 40 аналогових. Ніяких проблем.
Точніше проблема є Панель вісить на стіні, до якої під штукатуркою проведене кабельне ТБ і з'єднувати/від'єднувати кабелі кімнатної антени/кабельного ТБ і бігати з кімнатною антеною, щоб зловити сигнал не дуже зручно Не можу поки найти оптимальне рішення...
Сегодня решил потестить цифровое тв.Телек sony W4500 точно не помню Подключил обычные рога от старого телека-поймал 14 каналов.Ну думаю пора ехать за антенной.Взял какую то активную комнатную.Подключил- те же 14 каналов.Получается что не работает 714МГц, №51 (MPEG4, h.264) И аналог очень хреново показывает.Кто может подсказать количество каналов на сегодняшний день в цифре?Если можно то и перечень
В теорії правильно. Але твоя ДВБ-Т антена також знайде ефірний аналог, ТВ також запамятає, можуть бути накладки з аналогом з кабеля.
Сучасні телевізори вміють налаштовувати цифровий і аналоговий сигнали окремо - мій Samsung B650 вміє. Був аналоговий пакет від Телесистем, в якому немає ТРК Футбол, під'єднав активну кімнатну антену, зробив пошук цифрових каналів - знайшлося 14 каналів, які додалися до 40 аналогових. Ніяких проблем.
Точніше проблема є Панель вісить на стіні, до якої під штукатуркою проведене кабельне ТБ і з'єднувати/від'єднувати кабелі кімнатної антени/кабельного ТБ і бігати з кімнатною антеною, щоб зловити сигнал не дуже зручно Не можу поки найти оптимальне рішення...
Я всебе зібрав таку систему: На даху є супутникова тарілка, в кабель від неї після дісека через диплексор кинув сигнал від ефірної антени (кімнатні роги, благо на даху було як їх надійно присобачити), в квартирі через другий диплексор розвів супутниковий та ефірний ТВ-сигнали. Потім ефірний ТВ-сигнал через суматор обєднав з кабельним і підключив до ТВ. Результат - 14 цифрових ефірних каналів (ТВ не розуміє МПЕГ-4) і 42 кабельних, причому деякі кабельні канали (1+1, інтер, стб, новий, україна, м1) замінив ефірними, бо кращої якості, а м1, інтер та іств це у стерео мовленні.
Сумматор - это вариант, но антенна с проводами испортит внешний вид.
Подскажите, плс, если антенну (активную) подключить к параллельной антенной розетке в другой комнате, можно ли добиться нужной мощности сигнала, чтобы телевизор нашел цифровые каналы? Что нужно для этого? Какой-то из усилителей по ссылке http://www.stc.kiev.ua/equip_sat_radio.php?