В кінці весни в продажу появиться фабія універсал,різниця при приблизно схожій комплектації з румстером біля 1000 у.о
Если нужна семейная машина - Румстер.:)
Як на мене, то до Фабіі у мене по всіх показниках-ергономіка,інтерєр,екстерєр і т.д.запитань не має. А от як у Ромстера можна буде сидіти на передніх дитячих сидіннях для китайців,цього я не можу вигадати. Коли Ромстера проектували передні сидіння видно під китайців приміряли.
В Румстере с обзорностью большие проблемы, чуствуеш себя как в танке. Оббивка сидений произвела удручающее впечатление, на ощупь как мешковина и даже отверстия под подголовники не прострочены, нитки висят, как бадто кто ножницами прорезал.
Скоріше за все після виходу на ринок універс. продажі румстера вподуть ще більше,я думаю по комфорту румстер мало чим кращий,якщо не гірший,а по обєму багажника і вантажопідйомн. він втік не так і далеко.
В Румстере с обзорностью большие проблемы, чуствуеш себя как в танке. Оббивка сидений произвела удручающее впечатление, на ощупь как мешковина и даже отверстия под подголовники не прострочены, нитки висят, как бадто кто ножницами прорезал.
Ничего подобного не заметил. ЧЯДНТ?(с)
Оббивка сидений произвела удручающее впечатление, на ощупь как мешковина и даже отверстия под подголовники не прострочены, нитки висят, как бадто кто ножницами прорезал.
Я так думаю, что очередной румстероненавистник и порезал...
Коли тут говорили про проблему з "обзорностю" я думаю мали на увазі що посадка в румстері трохи занизька для людей з невиликим зростом,я і сам читав це в тестдрайві,хоч особисто цього не замітив.А на рахунок якості оббивки я сумніваюсь що таке можливо це ж всетаки шкода,зараз навіть в китайців з цим все ок. Як на мене сидіння там практично аналогічні по якості що і в фабії.
Коли тут говорили про проблему з "обзорностю" я думаю мали на увазі що посадка в румстері трохи занизька для людей з невиликим зростом,я і сам читав це в тестдрайві,хоч особисто цього не замітив.А на рахунок якості оббивки я сумніваюсь що таке можливо це ж всетаки шкода,зараз навіть в китайців з цим все ок. Як на мене сидіння там практично аналогічні по якості що і в фабії.
Для людей з невеликим зростом є регулювання висоти сидінь. Для мене (ріст 184см) посадка нормальна і проблем з обзорністю немаю, тим більше з такими великими дзеркаалами і заднім вікном.
Как по мне, универсал предпочтительнее. В Румстере за задними сиденьями перед полкой, прикрывающей багажник, - дыра, шириной 10 см. Это из-за двигающихся и откидывающихся задних сидений. ИМХО, не самое эстетическое изобретение. Универсал более сбалансирован.
В Румстере за задними сиденьями перед полкой, прикрывающей багажник, - дыра, шириной 10 см. Это из-за двигающихся и откидывающихся задних сидений. ИМХО, не самое эстетическое изобретение.
Для эстетов есть аксесуар "DMK 770 005" примерно гривен за 150-180 решающий данную "проблему"