Когда вводились номерные знаки последнего стандарта, говорили, что теперь они будут собственностью владельца и переходить с ним с автомобиля на автомобиль. А в случае длительной смены автомобиля ДАИ обеспечит их хранение в течении 5 лет. А как в действительности по действующему законодательству?
В ответ на: Так і є... продаєш авто - подавай до МРЕВ заяву аби збурігали твої номери або одразу почіпили на іншу машину
Хоч тема вже була і неодноразово, все ж спитаю: якщо я номери здав на зберігання, а нову машину буде ставити на облік салон, як бути в такому випадку? Мені необхідно бути присутнім, щоб номери видали мені чи досить намалювати якусь бумагу, щоб видали мої номери салону, а він зареєстрував її на мене?
В ответ на: Так і є... продаєш авто - подавай до МРЕВ заяву аби збурігали твої номери або одразу почіпили на іншу машину
Млин, а я не знал... у меня были на прошлой номера АА....АА. И как быть если разные МРЕО... допустим была машина на авторынке делал, а теперь на тупалева...
В ответ на: Мені необхідно бути присутнім, щоб номери видали мені чи досить намалювати якусь бумагу, щоб видали мої номери салону, а він зареєстрував її на мене?