из этих трех - ланас. з.ы. в прошлом году выбирал из б\у PassatB3 - Audi80/B4 - ВАЗ 10-ку или 12-шку (ну чиста как вариант) и т.д. В итоге задрало, добавил $2000 и купил новый базовый Логан , т.к. - Audi B4 "живую" не нашел вообще, а 80-ки - живые более менее карбовые - не подходит - пассат B3 "не то" - ваз ну понятно.
В ответ на: Власне один ціновий діапазон. Хто що думає?
Я за Гольф. Якщо розмір влаштовує. Пасат, ИМХО, в ці гроші буде убитеньким, хоча напевно і Гольф потребуватиме ремонту. А от Ланос... Я зараз свою машину в ремонт поставив, їжджу уже третій тиждень на батьковому (Секс з 1,3). Ну. про мотор нічого не будемо говорити, і так все зрозуміло, лайно. Але і у всьому решта він моєму зубилу зливає, за винятком комфортнішої їзди по бруківці. Описую конкретну машину, польську, тут ставився тільки двигун з коробкою, 4-річну, пробіг 20 ткм (батько в Києві живе, а на цій машині їздить лише на вихідні на дачу і в іншій місцевій потребі). Що сказати? Постійна дрібна бовтанка. За рахунок більш м`якої підвіски. Вона реально дістає. Гірше зчеплення з дорогою. При різкому фінті кермом норовить не послухати і їхати далі прямо. Гальма - спершу враження, що кращі, ніж на зубилі, але коли в підлогу - не гальмує як слід. Саме через два останні пункти мало не врізався в Віто пару днів назад, їхав вулицею мимо магазину, згадав, що треба купити дещо, а тут як раз місце вільне. Я за зубильною звичкою кермом вжик-вжик, по гальмах, а воно ніфіга! Ледве з визгом зупинився. Після 130 км/год я починаю його ловити по дорозі. Тоді як зубило стоїть як вкопане. Їздили недавно з дружиною на Волинь (не рідко туди їздимо), ну і в якийсь момент вона каже: "слухай, ти на вісімці так швидко тут не їздиш" (на спідометрі біля 120 було), на що відповідаю "в цьому самому місці на вісімці я під 140 їду, а ти і не помічаєш". Отаке. Ну і її постійно на Ланосі укачує (не те, щоб сильно, але на зубилі взагалі ні, хоча трясе в зубилі більше, підвіска жорсткіша). Від зустрічних фур його, як не дивно, теж зносить. На четвертий рік і після описаного пробігу в салоні тарахтить мало чим гірше зубила необробленого. Ланос точно так само потребує шумоізоляції, як і зубило, бо втомлюєшся від гудіння коліс на трасі ні чуть не менше. Гримить рейка. Стандартна хвороба ланосів, при чому конструкційний недолік, лікується хіба на якийсь час. Ну але на фоні цілком пристойної надійності усього решта можна терпіти. Запотівають вікна. Щось не так з вентиляцією салону. Кажуть, допомагає кондиціонер. Якщо він є.
Коротше кажучи, машина-амеба, без характеру. Годиться для спокійного переміщення з точки А в точку Б. Якщо потреба саме в такій машині, то чого б і ні? Але я б брав Гольфа. Це інший рівень якості ізди.
В ответ на: Після 130 км/год я починаю його ловити по дорозі. Тоді як зубило стоїть як вкопане. Їздили недавно з дружиною на Волинь (не рідко туди їздимо), ну і в якийсь момент вона каже: "слухай, ти на вісімці так швидко тут не їздиш" (на спідометрі біля 120 було), на що відповідаю "в цьому самому місці на вісімці я під 140 їду, а ти і не помічаєш". Отаке.
В ответ на: Після 130 км/год я починаю його ловити по дорозі. Тоді як зубило стоїть як вкопане. Їздили недавно з дружиною на Волинь (не рідко туди їздимо), ну і в якийсь момент вона каже: "слухай, ти на вісімці так швидко тут не їздиш" (на спідометрі біля 120 було), на що відповідаю "в цьому самому місці на вісімці я під 140 їду, а ти і не помічаєш". Отаке.
Поржал. Спасибо!!!
А що, не віриться? В мене зараз теж зубило. Так от, машина цілком нормально себе поводить на швидкості до 140. Швидше не їжджу.