Цей форум я почитую десь з осені (коли почав схилятися до нової Cлавути). Серед львівських дилерів ЗАЗу я схилявся до двох: Львів-Авто та Пластик. Прочитавши post Ігора Костіва про проходження ТО на Пластику, я вирішив купувати там. Планував я купувати Славуту 1.3. На Пластику якраз прийшло пару вагонів Славут і Таврій, серед них була вільною тільки одна Славута 1.3:) - здавалось щастя було так близько:), але потім я побачив її колір... Вона була світлобежева, майже біла - вона мені зовсім не сподобалася За словами менеджера записуватись в чергу на Славуту 1,3 карб було б невдячною справою(завод переходить на інжектор), тому варіант з Славутою 1,3 накрився ну самі знаєте чим. Але виявилось що в них є одна вільна срібляста Таврія 1.3 - я вирішив брати її(ну і різниця в ціні теж приємно гріла душу).
Сигналку довелось ставити на Пластику - ну дуже вже вони почали втирати за гарантію. Мангуст IQ-215 з двома ц/з обійшовся в ~830 грн(ІМХО дорогувато), правда під шумок мені підключили тахометр(TX-517)
Машину забрав одразу ж після травневих свят. При передпродажній підготовці присутній не був:( Поверхневий огляд ніяких недоглядів, крім невідрегульованого замка капоту не виявив. Проїхавши перші ~3 km, після стояння в пробці я побачив що температура мотора досягла майже 120 Про що я думав чекаючи поки вистигне мотор я краще промовчу:(((( Ну але все закінчилось добре - вернувся я назад з включеною пічкою, на сервісі було замінений перегорівший запобіжник вентилятора....
Після 750 km вилізло 2 бага: - не працює гідрокорректор фар - не працює датчик відкривання правої дверки.
Ну а загалом машина СУПЕР(за такі гроші). Ну ніби все
PS коли я заберав свого тавра славуту 1,3 вже продали PS2 дякую Ігору Костіву за підтримку порадами
Вот, еще один с нами. Поздравляем, если что звони.
- не работает гидрокорректор фар - не работает концевик правой дверцы (не загораеца лампочка при открытии двери). Вчера, правда, мигнула один раз
эх, а ведь сколько уж писали здесь, что на предпродажке нужно присутсвовать ОБЯЗАТЕЛЬНО. ну связался бы Игорем земляком, уверен, что помог бы он проконтролировать процесс. ну да ладно, главное, что ты таки на новой машине, которая принесёт тебе не мало приятных минут( а может и часов, дней, лет( подчеркнуть нужное)) ещё раз, поздравляю!
Поздравляю! А по-поводу цвета это ты зря. Меня тоже поначалу калбасило (ну уж сильно мне хотелось темнозеленый), а потом через 2 дня попустило. А щас ваще цвет както незамечаю и катаюсь на тавре 1,3 как раз светлобежевом. Он тоже один приехал поэтому выбора небыло.
Ну и что бы машинка приносила тебе только радость!
Да, это точно. Относительно концевиков, вообще не понимаю, вроде старая констукция и до сих пор ничего лучшего не ставят. Там масса передается через винт крепежа (корпус в резинке). Я долго маялся - то с одной стороны не работает, то с другой. А ведь и сигнализация это тоже выходит не сработает!!!! Зачистил головки винтов основательно и место их соприкосновения и пока вроде тьху-тьху-тьху.
Судя по дате рождения весьма вероятно, что опыт вождения у тебя небольшой. Посему бесплатный совет адвоката - застрахуй гражданскую ответственность. Стоить будет недорого - что-то около 75 грн., но на год вперед ездить будет как-то поспокойней.
Re: Вітаю ще одного Львівського Тавровода (-)
На жаль я під"їхати не зміг, хоча попередня домовленість була. Але що там вибирати - вони всі як з-під одної курки, навіть глюки ті самі
Датчик двери: контакты почистить и смазать вазелином (можно литолом), желательно на всех дверях, а с гидрокорректором сразу к гарантийщику и не слазить с него, пока не сделают. Желательно наблюдать за всем процессом самому - какие-то знания новые появятся... Да и контроль в таких случаях не лишний.
я когда брал славку в прошлом году , также не проверил гидрокорректор, пришлось дома покумекать, он у меня вообще не вращался, ручка вроде была заклинившая. Так я его открутил от торпедо и хотел разобрать было, но сняв верхнюю крышку, понял шо его починить невозможно, закрутил на место и он начал работать. Итого . когда снимаеш ручку под ней в глубине есть винт. его нужно открутить немного, и надев ручку покрутить ГИДРОКОР. после всего он должен работать. только трубки не надо отсоединять
Зважаючи що була тільки одна серйозна неприємність(згорівший запобіжник), я вважаю що передподажка навіть без моєї присутності була зроблена нормально. Гідрокоректор можна буде на TO поремонтувати, ну а кінцевик дверки може теж до ТО зачекає, ну але якщо сигналка дуже вже дістане, то я ще до ТО на сервіс заїду - нехай ремонтують.