Послуги МРЕВ ДАІ з реєстрації автомобіля Державні номерні знаки Свідотство про реєстрацію (пластік)
ТРАНСПОРТНИЙ ЗБІР V = 1200 ТЕХНІЧНИЙ ОГЛЯД: ° Талон техогляду ° Проведення техогляду ° Карта діагностики ° Вініловий утримувач талону ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ АКТ КРІМІНАЛІСТИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ: ° Криміналістичне дослідження ° Друк акту ПОДАТОК ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ( 3%- від вартості авто-ля) ПОСЛУГИ БАНКУ (1%) Нотаріус (в разі необхідності) Підготовка документів, отримання реєстраційного посвідчення та державних номерів
Взбесило - остынь, попей Персена. Лично меня не спрашивал. А что, я должен за все Автоуа ответить? Или я знаю, 650 грн - много или мало для топикстартера?
Кстати, что-то твоих советов тут не заметил. Ответь, лично от себя.
Хочешь персен? Пей. я не просил совета чего выпить. раз лично тебя никто не спрашивал, значит нужно отвечать без всяких предъяв типа "[*****] прие№ался"
В ответ на: Взбесило - остынь, попей Персена. Лично меня не спрашивал. А что, я должен за все Автоуа ответить? Или я знаю, 650 грн - много или мало для топикстартера?
Кстати, что-то твоих советов тут не заметил. Ответь, лично от себя.
Чего все такие нервные???????
А вообще, то автор темы спрашивал за цену услуги не относительно себя, а вообще. Читайте внимательно, блин.