Вчора ввечері випадково виявив, що зпід прокладок бензонасоса бензин б'є фонтаном Я був в шоці Хотів був звернутися за консультацією до Ігора Костіва але його не застав Нічого кращого як розберання я не придумав. Розібравши, я нічого підозрілого не виявив. Після того як зібрав, текти стало значно менше - просто капало. Сьогодні поїхав на гарантію на Пластик. Майстер подивився і сказав що якщо машина на гарантії то краще повністю поміняти бензонасос. Після недовгої дискусії з гарантійщиком і нач. сервісу(було видно що до насоса лазили ), і прочекавши ~30 хв, я вже був з новим насосом.
Загалом сервіс Пластика справив непогане враження - 5- ЗІ Машина стала легше заводитись ЗІ2 мій пробіг 1000 km
Справа в прокладках. Є такі, що як ти не затягуй болти - все рівно протікає бензин. В мене є така одна бензопомпа. А взагалі, на майбутнє, краще поставити ПЕКАР (це Санкт-Петербургський), ніби на таврії вони теж є.
І заводитись легше стала, бо нормально закачує бензин в поплавкову камеру. А рівень в ній напряму впливає на пуск двигуна.
Я так тоже думал в прошлом году. Потом сомтрю чем больше -Т на улице тем мне все херовее и херовее заводится. Подхватит и еле-еле пыхает. Провода смотрел, свечи сменил, карб прочистил, бегунок, крышку. Резину даже зимнюю поставил . Когда при -15 я таки не завелся. Решил разбираться - оказалась "задубела" прокладка бензонасоса. А потом глянул - а там и корпус дугой уже пошел (у новых тоже не всегда лучше). Так что если нАсос не качает, то маховик земля бросает
Машина после стоянки (боьше часа) не заводится, нужно стартером секунд 8 поколбасить. Причем не важно, час стоял, два или сутки. Тоже сначала грешил на бензонасос. Потом из-под бензонасоса потекло масло... Я обрадовался и поменял его в гарантийке целиком. А проблема осталась...
8 сек. колбасить, это как будто поплавковая камера сухая и насос должен туда хоть что-то накачать, но это - вряд ли через 1 час случится. Надо к карбюратощику нормальному.