Є декілька запитань нарахунок звітності в податкову? Почну з того що відкрив на себе ПП. Я на єдиному податку ( 190 грн. в місяць ) Найманих робітників немає.
Як заповнювать кляту книгу Прибутків ?
І що краще і правельніше відкрити свій розрахунковий рахунок, чи товарні чеки? Атож треба якось в податкову показати скільки ти напродавав З власною печаткою нехочеться мати справи! Хочеться як можна менше, але щоб було по закону! Дякую!
Хочеться як можна менше, але щоб було по закону!
Пусть сначала докажут что ты вообще что то продал а в натуре продал хоть что то?
розетка у нас..СлаваонМарео
Инет-магазин детской одежды. Чп на едином налоге. Работаем год. Как мне обьясняли в налоговой - книгу заполняешь каждый день, пишешь число-на какую сумму продано. Никакие чеки их не интересуют. Мы чеки выдаем - для спокойствия покупателей:) Но обязательными они не являются и в налоговую их нести не надо - это "типо" наша внутрення документация. Печати нет. Р/с у меня тоже нет, все хочу открыть и никак банк не выберу
Книга есть, теоретически там надо хотя бы показать то что по безналу прошло, на практике - гори оно синим пламенем.
Так, тільки я її не кожен день, а раз в місяць! Наскільки я розумію то їм важливо заплатити 190 грн. і все. А чекову книжку купляєш в любому переході або кіосках Преси.
печатку та рахунок все ж зроби - корисно )
а в зошит пиши так як заманеться, ну приблизно ) ніхто там не провіряє )