Шановні форумчани, друзі та колеги! Прошу вибачити що трошки не по темі форуму, але прошу зрозуміти і допомогти.
Я, друг и колега батька Насті Драчук, пишу про це, бо в батьків немає ні фізичних, ні душевних сил говорити про це. Всі сили йдуть на лікування доньки. 23 квітня як грім серед ясного неба: «У Вашей дочери острый миелоидный лейкоз (М6)» - це одна з найскладніших форм захворювання, але воно незважаючи ні на що, піддається лікуванню при правильному, а головне СВОЄЧАСНОМУ введенні ліків та РЕГУЛЯРНОМУ переливанні крові. Для успішного лікування дитини потрібні чималі кошти і постійні донори.
Потрібна кров А(II) Rh(+) позитивна. Донори чоловіки у віці 25-40 років, що не хворіли Боткіна.
Я вірю, що в світі багато добрих людей, якии не байдужа доля цієї дитини. Я молюсь за таких людей і прошу - допоможіть спасти дитину!!! Хрещена мати дівчинки +380673389417, Галина Баюрко Батько Насті +380979461283, Юрій А краще пишіть мені в приват, щоб меньше турбувати батька. Ми в постійному контакті. Обов'язково пишіть свої координати. ми зв'яжемося з Вами одразу, щоб зпланувати Вашу допомогу.