На вихідних робив пробний запуск насоса в скважині. Зіткнувся з тим, що кабель під своєю вагою швиденько "побіг" вниз і навис бородою на сам насос. Підтягнути не було можливості бо кабель буквально "обріс" на насосі. Я це виявив тільки після того як витягнув насос. А можливо це сталось при витягуванні насоса. Отже хочу закріпити кабель до тросу. Скотчем мабуть буде не правильно. А як ви робили у себе? І ще запитання. Від скважини до входу в будинок меньше 6 метрів. Грунт - пісок. Чи нормально для таких умов пластикова гофра?
В ответ на: Думаю стяжки пластиковые самое оно....
О! Точно! А я от ніяк не міг вирішити куди діти цілу пачку стяжок яких купив в п'ятницю разом з кабелем. Так і тягнулась рука . Правда у мене вони 200мм довжиною. Ну нічого. Придбаю коротші.
О! Точно! А я от ніяк не міг вирішити куди діти цілу пачку стяжок яких купив в п'ятницю разом з кабелем. Так і тягнулась рука . Правда у мене вони 200мм довжиною. Ну нічого. Придбаю коротші.
Зачем короче? Стяжки уменьшаются, легким движением кусачек, на раз.
Короче не стоит - они не такие моцные, тут лучше откусить. Пусть толще будут - лучше перебдеть чем недобдеть )))