На вихідних робив пробний запуск насоса в скважині. Зіткнувся з тим, що кабель під своєю вагою швиденько "побіг" вниз і навис бородою на сам насос. Підтягнути не було можливості бо кабель буквально "обріс" на насосі. Я це виявив тільки після того як витягнув насос. А можливо це сталось при витягуванні насоса. Отже хочу закріпити кабель до тросу. Скотчем мабуть буде не правильно. А як ви робили у себе? І ще запитання. Від скважини до входу в будинок меньше 6 метрів. Грунт - пісок. Чи нормально для таких умов пластикова гофра?
Думаю стяжки пластиковые самое оно....
О! Точно! А я от ніяк не міг вирішити куди діти цілу пачку стяжок яких купив в п'ятницю разом з кабелем. Так і тягнулась рука . Правда у мене вони 200мм довжиною. Ну нічого. Придбаю коротші.
О! Точно! А я от ніяк не міг вирішити куди діти цілу пачку стяжок яких купив в п'ятницю разом з кабелем. Так і тягнулась рука . Правда у мене вони 200мм довжиною. Ну нічого. Придбаю коротші.
Зачем короче? Стяжки уменьшаются, легким движением кусачек, на раз.
Зачем короче? Стяжки уменьшаются, легким движением кусачек, на раз.
Причем откусывать желательно уже после затяжки.
Короче не стоит - они не такие моцные, тут лучше откусить. Пусть толще будут - лучше перебдеть чем недобдеть )))