шановна пані на червоному міцубісі кольт (здається). коли я з чемності уступав вам дорогу коли ви пробували виїхати з двору на Ярославому Валі навпроти редісона - мені і в голову не могло прийти що ви попретесь проти течії на вулиці з одностороннім рухом в час пік (коли на 2-х рядній дорозі 2 ряди припарковані а 2 їде. ще більш мені в голову не прийшло що ви при тому протискуючись на відстані 5 см коло мого крила - ще й будете мене матюкати. так от блондинко - ти в корені не права.
я придумал! а давайте сделаем раздел "плачевня", там будем изливать душу ПыСы не парься, даже если прочитает - всеравно не поймет
так от блондинко - ти в корені не права.
что ж вы ей сразу не сказали что пора корни опять красить!!? а то будет и дальше ездить как дура..
"как мужланы себя ведут! че нам то делать? может водки? Водки!!! За мужиков!" (с) Comedy
шановна пані на червоному міцубісі кольт
Ждем ответа в стиле: "Еду я по встречке, никого не трогаю..."
"Еду я по встречке, никого не трогаю..."
не не не! "Едут казлы все по встречке! ..."
шановна пані на червоному міцубісі кольт
Ждем ответа в стиле: "Еду я по встречке, никого не трогаю..."
Реально ждем? А разве та чумка с автоуа?
У меня родители живут в этом доме (но нет у них красной машинки), буду у них на выходных передам привет этой девушке
А это случайно не Бессонова была? Вроде как у нее кольт
У меня родители живут в этом доме (но нет у них красной машинки), буду у них на выходных передам привет этой девушке
Знаю я такой тип "девушек". Она твой "привет" на словах не поймет. Только - зарядить в табло.
она брюнетко скорее, чем блондинка
Получил "Урок вежливости"? :-)
"Эта песня посвящается девушке, попросившей у меня прикурить, в 2003 году в поезде Киев-Одесса"...
"Эта песня посвящается девушке, попросившей у меня прикурить, в 2003 году в поезде Киев-Одесса"...
шо, поезд спалили?
шо, поезд спалили?
Да не, это я на все подобные жалобы: "[*****] на ххх номер ххх, наехал мне на ноги."
А потом в купи-продайке объявления: "Продам ласты 43-го размера" от того же автора.
Да не, это я на все подобные жалобы: "[*****] на ххх номер ххх, наехал мне на ноги."
А потом в купи-продайке объявления: "Продам ласты 43-го размера" от того же автора.
ой. какие вы с автором топика классные! хорошее окончание плохой недели!
Аня брюнетка, у нее черная Микра и этот... британский горбатый - Мини, правда цвет забыл, кажись таки красный.
Гы, не вона, мини бордовая у нее, номер на 37 заканчивается да и брюнетка на такое не способна, это подвластно только блондам - повелителям мира!
нє ну треба було написати що в ххх день ххх годині на львівськаплоща-гончара-ярославіввал повний затик бо блондинка їде по вулиці з одностороннім рухом проти цього одностороннього руху тому народ не суйтесь в той район. і все було б чікі. а дівчинка блондинка по факту волосся а не тільки мозгів.
тому це не скарга а опис феєричної картини: симпатична блондинка на червоній машинці розштовхуючи машини 100 тис уе + (біля редісона запорожці не паркують) преться проти одностороннього руху і всіх матюкає. якби збоку не було дружини то подумав би що сплю а так тільки в голову від неї получив за то що симпатичній дівчинці дорогу уступив і от що з того вийшло і взагалі нєфіг задивлятись.