autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

ДОПОМОЖІТЬ!!! Нема більше сил чекати...

Супер писатель! **
37 лет, курорт Трускавець
С нами с 03.06.2008

ДОПОМОЖІТЬ!!! Нема більше сил чекати...
      3 июня 2008 в 12:31 Гілками

Всім привітик! Це моє перше повідомлення на цьому форумі і маю надію, що хтось мені допоможе І так... На початку зими був я з баригою в Польщі, взяли ми машинко (Маздуся ) 1999 року випуску, і він же займався всіма документами! Розмитнювали поагрегатно під документи машинки 1986р. Весь час машина простояла в гаражі (і зараз там) а барига говорить що Київ не дає якийсь там дозвіл і все завмерло ! Це дійсно так,чи просто я чогось не розумію? Буду вдячний за люду інфу. А може хтось займається цим і зміг би мені допомогти??? Дякую..

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

Re: ДОПОМОЖІТЬ!!! Нема більше сил чекати... [Re: Віталій]
      3 июня 2008 в 13:21 Гілками

ну що ніхто з подібним не стикався? Мені говорив, що багато так стоїть машин

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

3 июня 2008 в 13:24 Гілками

кореш уже забрал деньги (не без посторонней помощи )

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

Re: ДОПОМОЖІТЬ!!! Нема більше сил чекати... [Re: LAVe]
      3 июня 2008 в 13:35 Гілками

а машина?

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

3 июня 2008 в 13:45 Гілками

в его случае он машину не видел даже, только описание со слов барыги.
в твоем случае я так понял машина у тебя. скорее всего, он взял тайм-аут для получения страховки по угону, после этого доделает документы.

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

3 июня 2008 в 13:55 Гілками

В ответ на:

в его случае он машину не видел даже, только описание со слов барыги.
в твоем случае я так понял машина у тебя. скорее всего, он взял тайм-аут для получения страховки по угону, после этого доделает документы.

Я ж то вибирав собі сам! А як довго прийдеться ще чекати? Я його вже заколупав

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

3 июня 2008 в 13:59 Гілками

В ответ на:

тогда подробнее опиши, что да как. пока что с твоих слов можно понять, что ждать тебе до посинения. где он находится? в польше? как же ты его смог заколупать? по телефону за свой счет? ню-ню

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

3 июня 2008 в 14:12 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

тогда подробнее опиши, что да как. пока что с твоих слов можно понять, что ждать тебе до посинения. где он находится? в польше? как же ты его смог заколупать? по телефону за свой счет? ню-ню

Машина в мене вже, ми (я і барига) вибирали її в польщі по його каналах під Нім. границею, пригнали на польську границю, розібрали, поагрегатно розтаможили (движок-кузов), привезли на Україну зібрали її ( на збору брали ще якийсь львівський дозвіл), всім цим займався барига, бізнес у нього такий. Пошуршали, купили документи Мазди 1986р. щоб переоформити на неї новий кузов і там за його словами Київ не дає дозвіл (покищо) і говорить чекати!

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

3 июня 2008 в 14:51 Гілками

В ответ на:

Машина в мене вже, ми (я і барига) вибирали її в польщі по його каналах під Нім. границею, пригнали на польську границю, розібрали, поагрегатно розтаможили (движок-кузов), привезли на Україну зібрали її ( на збору брали ще якийсь львівський дозвіл), всім цим займався барига, бізнес у нього такий. Пошуршали, купили документи Мазди 1986р. щоб переоформити на неї новий кузов і там за його словами Київ не дає дозвіл (покищо) і говорить чекати!

что мешает зарегистрировать на старый кузов? с твоих слов можно понять, что ты собрался переоборудовать машину, то есть поменять кузов. не так давно переоборудование запретили, точнее ввели необходимость проведение экспертизы проекта и согласования переоборудования. поскольку процедуру усложнили, время на все про все растягивается на неопределенный срок.
найди товарища и разузнай, чем конкретно он сейчас занимается, бо похоже он просто забил на тебя. не простаивать ведь бизнесу из-за одной машинки.

я думал, что он по классической схеме пошел. купил машинку - застраховал - продал - заявил ментам (или понтам) - машинку поискали, не нашли - страховку получил. а в это время машинка ждет, пока устаканится, регистрируется на другой кузов и все довольны.

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

3 июня 2008 в 15:08 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

что мешает зарегистрировать на старый кузов? с твоих слов можно понять, что ты собрался переоборудовать машину, то есть поменять кузов. не так давно переоборудование запретили, точнее ввели необходимость проведение экспертизы проекта и согласования переоборудования. поскольку процедуру усложнили, время на все про все растягивается на неопределенный срок.
найди товарища и разузнай, чем конкретно он сейчас занимается, бо похоже он просто забил на тебя. не простаивать ведь бизнесу из-за одной машинки.

я думал, что он по классической схеме пошел. купил машинку - застраховал - продал - заявил ментам (или понтам) - машинку поискали, не нашли - страховку получил. а в это время машинка ждет, пока устаканится, регистрируется на другой кузов и все довольны.

Нєє, я ж його бачу практично кожен тиждень і кожен раз чую "на цьому тижні мають робити" і так мене кормить вже пів року! Машина не буде перероблятись, просто хочу щоб були вже документи, весь мінінгіт з документами мене не 'лоскотав'(наша з ним домовленість) але бачу шо 'дело-труба', що порадиш? Питав ще людей - говорили щоб пошукати старі документи хоч би з 1990 року . Машина хороша і не хотілось би її продавати!

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

3 июня 2008 в 15:27 Гілками

В ответ на:

... Питав ще людей - говорили щоб пошукати старі документи хоч би з 1990 року . Машина хороша і не хотілось би її продавати!

так ты ж купил уже документы. что-то твой товарищ мутит ладно, пораспрашиваю людей, может чего посоветуют.

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

3 июня 2008 в 15:58 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

... Питав ще людей - говорили щоб пошукати старі документи хоч би з 1990 року . Машина хороша і не хотілось би її продавати!

так ты ж купил уже документы. что-то твой товарищ мутит ладно, пораспрашиваю людей, может чего посоветуют.

ОК! Буду чекати, ато вже надоїло ножками тай ножками асфальт топати... Дякую друг

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

4 июня 2008 в 09:30 Гілками

нужно:
1. узнать у товарища, какую именно справку он ждет
2. пробить машинку на предмет угона

вопрос: деньги за машину выплачены?

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

4 июня 2008 в 10:08 Гілками

В ответ на:

нужно:
1. узнать у товарища, какую именно справку он ждет
2. пробить машинку на предмет угона

вопрос: деньги за машину выплачены?

чекає дозвіл з києва, щоб переоформити кузов машини моєї (що я брав у польщі) на кузов машини що ми купили в україні (документи)! Він говорить що ще затримка в тому, що у машини (купленої) перехідний вік (від серії до серії)і тому Київ 'показує '. А як я проб'ю її як вона бралась забугром? І машина повністю оплачена, в польщі брав-оплатив, розмитнення- оплатив, розборка,зборка-оплатив, документи-оплачені, щей в бариги 500кілобаків(моїх) щоб зробив той дозвіл. Во так...

Vol
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ****
50 лет (31 год за рулем), Киев
С нами с 26.07.2001

4 июня 2008 в 10:30 Гілками

В ответ на:

щей в бариги 500кілобаків(моїх) щоб зробив той дозвіл. Во так...

фигасе, 500,000 баксов за справку?

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

Re: ДОПОМОЖІТЬ!!! Нема більше сил чекати... [Re: Vol]
      4 июня 2008 в 10:41 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

щей в бариги 500кілобаків(моїх) щоб зробив той дозвіл. Во так...

фигасе, 500,000 баксов за справку?

тьфу...500$ кровно 'нажитих'

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

4 июня 2008 в 11:09 Гілками

В ответ на:

чекає дозвіл з києва, щоб переоформити кузов машини моєї (що я брав у польщі) на кузов машини що ми купили в україні (документи)! ...

я понял, что разрешение, каждый документ имеет название. зная, какую справку он ждет, можно определить, где ее дают. отсюда выяснится, обманывает ли он. второй момент, если это вотчина моего товарища, тогда есть возможность ускорить процесс.
В ответ на:

...Він говорить що ще затримка в тому, що у машини (купленої) перехідний вік (від серії до серії)і тому Київ 'показує '.

навскидку можно определить, что это противозаконное деяние, следовательно официального решения быть не может
В ответ на:

...А як я проб'ю її як вона бралась забугром? ...

они пробивают не только по украине, в мрэо должна быть вся база по угнанным авто. просто приходишь и за некую мзду тебе дают информацию по данной машине
В ответ на:

...
І машина повністю оплачена, в польщі брав-оплатив, розмитнення- оплатив, розборка,зборка-оплатив, документи-оплачені, щей в бариги 500кілобаків(моїх) щоб зробив той дозвіл. Во так...

отсюда надо было начинать
чтобы отобрать у барыги деньги тебе понадобится помощь местного населения, имеющего некоторый опыт в выколачивании долгов.
суть проста, если деньги оплачены, а работа не сделана - 99,99% кидок

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

4 июня 2008 в 11:41 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

чекає дозвіл з києва, щоб переоформити кузов машини моєї (що я брав у польщі) на кузов машини що ми купили в україні (документи)! ...

я понял, что разрешение, каждый документ имеет название. зная, какую справку он ждет, можно определить, где ее дают. отсюда выяснится, обманывает ли он. второй момент, если это вотчина моего товарища, тогда есть возможность ускорить процесс.
В ответ на:

...Він говорить що ще затримка в тому, що у машини (купленої) перехідний вік (від серії до серії)і тому Київ 'показує '.

навскидку можно определить, что это противозаконное деяние, следовательно официального решения быть не может
В ответ на:

...А як я проб'ю її як вона бралась забугром? ...

они пробивают не только по украине, в мрэо должна быть вся база по угнанным авто. просто приходишь и за некую мзду тебе дают информацию по данной машине
В ответ на:

...
І машина повністю оплачена, в польщі брав-оплатив, розмитнення- оплатив, розборка,зборка-оплатив, документи-оплачені, щей в бариги 500кілобаків(моїх) щоб зробив той дозвіл. Во так...

отсюда надо было начинать
чтобы отобрать у барыги деньги тебе понадобится помощь местного населения, имеющего некоторый опыт в выколачивании долгов.
суть проста, если деньги оплачены, а работа не сделана - 99,99% кидок

Потрібен док. : 'Дозвіл на переобладнання' видається Міліцейським інститутом у м. Києві. І у бариги моїх тільки 500$ що я йому дав, щоб зробив цей дозвіл, і забрати їх у нього мені не складе особливих проблем

старожил ***
Киев
С нами с 19.02.2008

4 июня 2008 в 12:02 Гілками

В ответ на:

Потрібен док. : 'Дозвіл на переобладнання'...

жди, это не быстро.

Супер писатель! **
С нами с 03.06.2008

4 июня 2008 в 12:13 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

Потрібен док. : 'Дозвіл на переобладнання'...

жди, это не быстро.

та мене попереджали що довго, але говорили що пару місяців, а то вже пів року , хожу і порох тільки протираю на маздусі

Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 19 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 4012

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія