Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження про будівництво стаціонарних пропускних пунктів платного в’їзду вантажного транспорту до Києва.
Цитати з тексту:
....В 2009 році розпочати роботи з будівництва пропускних пунктів платного в’їзду. ....Наразі визначено 8 місць розташування пропускних пунктів на в’їздах до Києва.
Коментар від мене: В майбутньому можуть зробити платним в'їзд і не тільки для вантажних машин
Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження про будівництво стаціонарних пропускних пунктів платного в’їзду вантажного транспорту до Києва.
Цитати з тексту:
....В 2009 році розпочати роботи з будівництва пропускних пунктів платного в’їзду. ....Наразі визначено 8 місць розташування пропускних пунктів на в’їздах до Києва.
Коментар від мене: В майбутньому можуть зробити платним в'їзд і не тільки для вантажних машин
нафига тратить деньги? платный въезд уже вовсю работает - фуры по киеву так и шмыгают тудыть-сюдыть
Комп’ютеризована система визначатиме маршрут руху кожної конкретної вантажівки та передаватиме інформацію до центрального пульту автоматичної системи керування дорожнім рухом. Встановлені відеокамери фіксуватимуть порушників та надаватимуть про них інформацію постам ДАІ, які вживатимуть до них відповідних заходів. Система формуватиме базу автотранспорту, яка вестиме облік вантажівок, що в’їхали в місто, у тому числі й порушників, які ухилились від сплати.
...а патрульные роботы-гаишники (в фуражках с гербом города Киева) будут с околоземной орбиты пикировать прямо на фуру, чтобы задержать нарушителя и отобрать у него причитающиеся Космосу космические юани. Для этого Командор Космолета через тендер закупит в созвездии Альфа-Центавра специальные гаишные космолетики
По теме - так ведь и было ясно, что эти поцы заботу о киевлянах сведут к выдиранию бабла.
"эти поцы заботу о киевлянах сведут к выдиранию бабла."
Боюсь я как бы этот запрет не стал репетицией перед введением платного въезда в центр. Кстати, на односторонках и деньги проще собирать...