Нарешті дійшли руки написати про те, з чим зіткнувся в неділю. Їду ні світ, ні зоря зі Львова до Києва. В районі Дубно (Рівненська обл) є стаціонарний пост ДАЇ, де від траси Київ-Чоп відходить дорога на Луцьк (траса Одеса-Брест). Зупиняє мене даєць - сержант Степанюк. Обходить авто, бачит на лобоворму страховий стікер, на обличчі вимальовується сум. Просить документи, і в мене з ним далі відбувається такий діалог: Сержент: - Порушуємо? Я: - Що? С - Ну тут мені люди дзвонили, їде молдаванин, всіх обганяє. Я - Ну і що, обгони ж наші ПДР дозволяють, виконую їх згідно Правил. С - Так шо будем робить? Я - Що Ви робити будете, я не знаю, але я маю намір дзвонити на номер довіри ДАї, бо Ваш слова дуже змахують на розвод. С(трохи ошарашено) - Так я тим людям тоже позвоню, напишем протокол, вони підпишуться - Ваші слова проти їх слів. І суддя буде вирішувати. Я - Ну звичайно, Кишинівський суддя буде вирішувати - я на таке шоу з Вашою участю із задоволенням прийшов би. С (сумно) - Щасливої дороги, не обганяйте. Питання: наскільки реально спрепарувати такий протокол (думаю, що реально, але я б у ньому також багато чого б "веселого" написав), яка його сила і як реагуватиме суддя?
Ты молдаванин?
Ты молдаванин?
Резидент Молдови, громадянин України, машина, відповідно, на молдавських номерах.
Ты молдаванин?
По крайней мере - житель Молдовы. В профиле - Кишенев.
З.Ы. А мусора - сцуки!
Питання: наскільки реально спрепарувати такий протокол
Вполне реально, почему нет?
і як реагуватиме суддя
Как обычно - на основании "правосвидомости и глибокого внутришнього переконання".
Ну так так бы и написАл...)))
"А вы что не поняли? Простой английский инженер поселился в гостинице Ялта. Я разве этого не сказал?" (с) Хазанов.
Пару лет назад была передача по ТВ. Журналисты в форме ГАИ останавливали машины. Остановленный молдаванин подошел к "гаишнику" и сразу дал десятку. Без разговоров. У него долго пытались узнать - чего дал-то? Логика железная - "ну раз остановили, значит нарушил и плати". Так и приучили. Легкая добычадля ГАИ.
Резидент Молдови
Молдавский разведчик?
хорошо хоть не молдавский подводник...
п.с. А пост то я знаю... Редкие жлобы, как на кольце в Переяславе.
Резидент Молдови
Молдавский разведчик?
украинский...
Молодец, что держал ментов на "измене". Нефиг дергать, хоть своих, хоть иностранных граждан