От народ постійно постить результати креш-тестів, тотал лосту, так би мовити. А результатами дрібних аварій ніхто не цікавився? Заїжджав сьогодні до знайомих кузовщиків. А там оце саме, Ку-Ку. Зовсім нове, навіть на задніх сидіннях ще целофан зберігся - досі не розумію, чому власники якийсь час їздять з ним після покупки. Дамочка (симпатишна ), заїхала кудись передком, не то в каменюку, не то в бордюр. Низ бампера, ота тонка смужка, тріснув, далі удар прийняв на себе... радіатор, тому що нічого силового більше по дорозі не спостерігалося. Радіатор трохи загнувся, але не потік. Отже висновок перший - радіатори в китайців міцні Але подальший огляд виявив те, від чого самі кузовщики ходили з круглими очима - перекосило капот (це від не сильного удару по прямій в низ машини, нагадаю), з боку удару він піднявся, поїхало вбік крило. Я вже не став чекати висновків, чи не повело кузов, бо не мав часу. Паперові машини...
требую фото !!!
требую фото !!!
Та прохлопав я! Сам шкодую, треба було зафоткати. Дуже вже симпатишненька, вся така зі смаком одягнена, босоніжки на підборах... Справжній персик
Фото чери"Ку-КУ" или дамы-водителя?
Фото чери"Ку-КУ" или дамы-водителя?
А яка користь від фотки Ку-Ку?
Даний пост всього лишень констатація факту...
Але подальший огляд виявив те, від чого самі кузовщики ходили з круглими очима - перекосило капот (це від не сильного удару по прямій в низ машини, нагадаю), з боку удару він піднявся, поїхало вбік крило. Я вже не став чекати висновків, чи не повело кузов, бо не мав часу. Паперові машини...
не факт что удар был слабый. на днях видел ДТП - жигуль перевернул "спринтера". у жигуля морда смята на половину, капот внешне цел,но колеса на месте, спринтер на боку - сила удара должна быть не слабая, а внешних повреждений немного. Потому по Ку-ку возможно удар пришелся в лонжерон - бампер мог и спружинить, говорить о "бумажности" машины можно зная вводные и что для джипа - маленькая бровка, то для Ку-кушки большой бетонный блок П.с. сам на Ку-кушках не езжу, но на маленькх машинах стараюсь не обижать
Так складывающийся капот - это является пассивной безопасностью. У меня жена на рено символе легонько догнала, так крышку капота в мусорку сразу....
Недавно очень удивился когда старый мицык настолько слабо пострадал по сравнению с амулетом, у которого даже сорвало пасажирское сиденье. А пассивная безопасность основывается на структуре кузова а не крышках багажников и капотах с крыльями. http://images.autopark.tv/mod_dgm-news_u...o.png%7cBL%7c50
капот можно продавить пальцем проверено лично мной
У якогось сусіда по під’їзду місяці з три тому дуже схожа була ситуація (КуКу седан), невеличкий удар правою стороною переднього бамперу: бампер в смітник, заміна крила, рихтування капоту. Зараз починився і навіть розмалював свою білу автівку великими чорними ієрогліфами, Дізнатись би що вони означають!
ПС. Задні сидіння теж були ще в целофані.
Недавно очень удивился когда старый мицык настолько слабо пострадал по сравнению с амулетом, у которого даже сорвало пасажирское сиденье. А пассивная безопасность основывается на структуре кузова а не крышках багажников и капотах с крыльями. http://images.autopark.tv/mod_dgm-news_u...o.png%7cBL%7c50
Ccылка не открывается. Пассивная безопасность - это когда машина "складывается гормошкой", а водитель и пассажиры не страдают. А так как крышка капота стоит на фронте удара, она складывается в первую очередь. Для этого продольные ребра жесткости, по которым потом идет излом капота, слегка "подпиливают".
ПыСы: сорваное сидение - это да. Это ....
Но тем не менее капотная и багажная зона должны быть достаточно жескими чтобы обеспечить гашение енергии удара, а не сминаться как фольга и любая новая иномарка намного крепче старой, и не мнется как гуано. а "подпилы" для запрограмированной деформации.