Всім доброго дня. Така ситуація: знайомому терміново потрібно продати авто, відповідно по гарній ціні і я готовий його купити, але не для себе, а для подальшого продажу. Як мені краще оформити авто (зняте з обліку)- біржовою угодою (чи зможу я тоді його продати по цій же біржовій угоді) чи по генеральній довіреності ?
В ответ на: ибо если через биржу - придется ставить на учет на себя и потом продавать
Не обязательно, если именно через одну из бирж, то договор может быть впоследствии переписан на другое лицо, но только при участии "первичного" продавца (он должен будет подписать новый). Барыги для перепродажи обычно берут снятую с учета машину по генеральной доверенности.
В ответ на: Всім доброго дня. Така ситуація: знайомому терміново потрібно продати авто, відповідно по гарній ціні і я готовий його купити, але не для себе, а для подальшого продажу. Як мені краще оформити авто (зняте з обліку)- біржовою угодою (чи зможу я тоді його продати по цій же біржовій угоді) чи по генеральній довіреності ?
генералка+ снятие с учета если машина интересная для рынка если экслюзив снимать не торопись продавай по доверке если нужно будет снять на авторынке в базарные дни снимут за час(+300гривен к оф.платежам)
В ответ на: Всім доброго дня. Така ситуація: знайомому терміново потрібно продати авто, відповідно по гарній ціні і я готовий його купити, але не для себе, а для подальшого продажу. Як мені краще оформити авто (зняте з обліку)- біржовою угодою (чи зможу я тоді його продати по цій же біржовій угоді) чи по генеральній довіреності ?
генералка+ снятие с учета если машина интересная для рынка если экслюзив снимать не торопись продавай по доверке если нужно будет снять на авторынке в базарные дни снимут за час(+300гривен к оф.платежам)