Мой первый техталон был получен в МРЭО того района, в котором покупалась машина, и этим занимался автосалон. Теперь не знаю - новый техосмотр надо обязательно проходить в том же самом МРЭО или можно по месту жительства? Подскажите, плз.
ТО можна проходити будь-де але 2-х річний податок треба заплатити на власника і за банківськими реквізитами місця реєстрації авто. тому якщо є можливість то простіше підїхати в рідне мрео.
А мене з МРЕО-11 на Устенка в Києві послали в МРЕО-12 на Новокостянтинівській чи в МРЕО на Туполева.
Сказали, що тільки там можна пройти чергове ТО в Києві
Справа саме в тім, що у "рідне" МРЕО не простіше... В районному добрі люди обіцяли "прискорити" цю процедуру , а в рідному - на загальних підставах проходити ТО в мене немає ні часу, ні бажання, якщо чесно. Тобто, Ви радите взяти реквізити і оплатити квитанції на рахунок "рідного" МРЕО, а ТО пройти в районному? А в районному вони в такому випадку не відправлять на &&& ? Навіщо їм морочитися з ТО у себе, якщо гроші насправді підуть у "чуже" МРЕО?
А мене з МРЕО-11 на Устенка в Києві послали в МРЕО-12 на Новокостянтинівській чи в МРЕО на Туполева.
а на якій підставі? цікаво..
а на якій підставі? цікаво..
Не можу відповісти, чергове ТО проходжу перший раз в свому житті, все в новинку
...ТО проходжу перший раз в свому житті...
я теж
Тобто, Ви радите взяти реквізити і оплатити квитанції на рахунок "рідного" МРЕО, а ТО пройти в районному? А в районному вони в такому випадку не відправлять на &&& ? Навіщо їм морочитися з ТО у себе, якщо гроші насправді підуть у "чуже" МРЕО?
не всі квитанції а тільки податок з власників (той що зразу за два роки і де треба інд.код. власника вказувати). а от всі решта квитанцій - з місцевими реквізитами. два тижні тому у львові так пройшла ТО машина прописана в києві. правда там теж прискорювачам платили.
в києві свої приколи. ну і не кожне мрео може техогляд проводити - там сто має бути і експерт по номерам кузова.
Мне в свое время (2006г.) ответили так :"Плановое ТО правый берег проходит на Туполева, а левый - на Братиславской". На Братиславской и проходил. Оказалось, что ничего там нет страшного. Кроме временного отсутствия талонов ТО. Автомобиль зарегистрирован в МРЭО-11 на ул.Усенко.
Сьогодні спеціально ще раз заїхав в МРЕВ-11 на Устенка.
І ще раз мені сказали: в Києві планове ТО в цьому році можна пройти лише в двох місцях - в МРЕВ-12 на Новоконстянтинівській 8 (увага! заїзд з вул. Корабельної) тел. 427-03-88, 427-03-89 та в МРЕВ-2 на Туполєва,17
Я поїхав на МРЕВ-12 і пройшов ТО за 20 хвилин, в черзі в 12-30 на проходження планового було лише 3 людини.