Моя міліція мене береже: спочатку п’є, а потім давить людей! сьогодні 30.06.2008 - 12:02
На трагедію перетворилось святкування Дня молоді для молодих богородчанців. Під час концерту, який відбувався у центрі міста, міліціонер на швидкості 120-140 км/год. в’їхав у натовп відпочиваючих. Така зухвала витівка п’яного міліціонера у цивільному принесла багато горя. За даними очевидців, 6-7 людей загинуло та 12 знаходяться зараз у реанімації у важкому стані. Наразі важко назвати точні цифри постраждалих, бо міліція їх приховує. Рух транспорту на дорозі у центрі міста був перекритий, тож як могла статися така трагедія - невідомо. Жителі Богородчан впізнали у п’яному водієві міліціонера. Вони почали бити та перевертати його Мітцубісі. Потім витягли його з машини та сильно побили. Міліція, яка приїхали на місце події стала відбивати свого співробітника. Тому їм довелось застосувати гумові кийки.
Коментарі: Автор: Андрій 30 Червня 2008, 13:02 Я далеко від дому, сьогодні зранку цю новину мені роказала дочка, вона очевидець події, слава богу в той момент вона зайшла в магазин. Я просто в шоці, загинула мати її однокласниці, загинули малі діти, розказує що цілу ніч скорі з мигалками їздили в Івано-Франківськ, приблизно 18 чоловік в важкому стані,не знаю чи цей нелюд вижив, але треба судити й тих, які пропустили його, які як каже моя дочка побоялися виставити свої круті машини на доргогу, щоб перекрити її, і тим самим не виконивших своїх прямих обовязків. у нас не міліція а хами й бидло яке не хоче працювати, позорище.
Водія-міліціонера, що скоїв ДТП у Богородчанах, взято під варту
29 червня 2008 року близько 23 години в селищі Богородчани Івано-Франківської області трапилася дорожньо-транспортна пригода з участю працівника міліції, який перебував поза службою. Рухаючись на власному автомобілі в селищі Богородчани, водій не справився з керуванням, внаслідок чого автомашиною було травмовано людей. З метою безпеки громадян на той час дорога була перекрита з двох боків нарядами ДАІ, оскільки на площі відбувався концерт для молоді. При в’їзді на вулицю Шевченка, де стояв працівник ДАІ і перекривав рух транспорту, машина збила його, а далі здійснила наїзд на гурт людей. На місці ДТП загинула дівчина 1995 року народження, з травмами різного характеру в лікарню доставлені п’ятеро дівчат, а також інспектор дорожньо-патрульної служби відділення ДАІ з обслуговування Богородчанського району.
21-річного водія автомашини заарештовано, порушено кримінальну справу за ст.286 ч.2 КК України. Проводиться службове розслідування. У водія взято кров для проведення експертизи на вміст алкоголю.
У зв’язку з тим, що на деяких сайтах з’явилася перекручена і відверто неправдива інформація щодо обставин та кількості постраждалих, Центр зв’язків з громадськістю УМВС в області зауважує, що міліція жодним чином не приховує фактичних даних щодо обставин та наслідків ДТП. На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали тележурналісти, які отримали вичерпний і об’єктивний коментар керівництва УМВС в області.
ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
в этот раз МВД решило "слить" беспредельщика? ну так, мелкая рыбка - показательный процесс...
жертв и потерпевших жалко...
тенденция, однако ... что-то в гаишной консерватории надо менять
в этот раз МВД решило "слить" беспредельщика? ну так, мелкая рыбка - показательный процесс...
можливо і так. але справа в тому що за іформацією з місця міліція в авральному порядку старається приховати інформацію і занизити кількість жертв. з очевидцями і свідками вже ведеться наполеглива робота. у винуватця дтп аналіз крові вирішили взяти чуть не на другий день після трагедії.
але що ж, куди там якомусь забитому селу в карпатах без інтернету до харківського чи київського рівня резонансу...
По НТН в новостях рассказывали, что "по предварительным данным водитель не справился с управлением" и "ему за это грозит 8 лет". Уже и срок опредилили, [*****]!
Позорище украиской милиции!!!!!! Казнить таких показательно, но жаль что смертную казнь какие-то отменили.
Слава Юре Луценко (шутка ,) Эту [*****] слил . А Чего не сделаны орг выводы по событиям в Житомире? ВАопросы: кто был организатором отбеливания пьяного майорра. а менно: маневров медиков с их противоалкогольными уколами? Юра - твои пацаны! Банда еще та
Слава Юре Луценко
Он что, должен каждого ментяру проверять на опьянение лично?
Уволить всех, а не только начальников , а набрать молдавских гайцев .
тенденция, однако ... что-то в гаишной консерватории надо менять
ИМХО - ректора и всех деканов
але справа в тому що за іформацією з місця міліція в авральному порядку старається приховати інформацію і занизити кількість жертв.
Угу. Во всех новостях сообщается об одном погибшем и шести госпитализированных.
Потім витягли його з машини та сильно побили. Міліція, яка приїхали на місце події стала відбивати свого співробітника. Тому їм довелось застосувати гумові кийки.
жаль, что этого = не успели забить до смерти до приезда его собратьев
Слава Юре Луценко
Он что, должен каждого ментяру проверять на опьянение лично?
Юра должен не слюни перед камерой пускать о чести мундира, а дело довести от начала и до конца!
Юра должен не слюни перед камерой пускать о чести мундира, а дело довести от начала и до конца!
Какая может быть честь у милицейского мундира?! В дореволюционные времена уважающие себя люди полицейским и жандармам даже руки не подавали.
+ 1 000 000.
Юру на кол, всю богадельню вместе с "детьми поволжья" разогнать нафик.
Он должен был не руки (или ноги) распускать перед убогими, подавая пример своей кодле (другого слова не подберу, звыняйте) а создать нормальную рабочую обстановку в своем ведомстве.
Я почему-то, когда мои подчиненные накосячат всегда признаю себя виноватым в первую очередь.