В ответ на: Ну уж нет! На Гетс я согласен, но Микра - слишком уж бабская. Засмеют.
Я сам часто на мікрі катаюсь і дуже часто бачу чоловіків за кермом мікр. Досить поїздити трохи у цій, неймовірно зручній для міста машинці, щоб стало покласти з приладом на те, що хтось з цього може сміятись
а сумки в микре куда ложить? ноут если ниссан брать
Якщо пасажирі один, то можна зсунути задні сидіння вперед і місця у багажнику буде валом. Нещодавно так віз не розбираючи дитячий велосипед середнього розміру (16" колеса з додатковими боковими колесами).
Выскажу свое мнение, я заказываю и буду заказывать автомобили среднего класса (с и Д). Я лучше немного доплачу, но поеду в авто большего размера. Почему? Практически на всех "средних" классом авто климат. Размер салона. Безопасность.
В ответ на: Выскажу свое мнение, я заказываю и буду заказывать автомобили среднего класса (с и Д). Я лучше немного доплачу, но поеду в авто большего размера. Почему? Практически на всех "средних" классом авто климат. Размер салона. Безопасность.
Зараз клімату немає, здається, лише у тавріях та вазах. Розміром салону мікра легко може потягатись з багатьма більшими машинами. Наприклад, сам за собою у мікрі я сідаю і цілком нормально вихожу, а у тому ж акорді (і новому теж), вилізти з заднього сидіння для мене досить складно. І великі салони у малих машинах це, швидше, норма, ніж виключення. Різниця у безпеці не настільки критична, оскільки мова про їзду по місту, а тут швидкості значно менші. Зате невелика машина значно зручніша у місті і часто може проїхати або припаркуватись там, де великій просто не вистачить місця.
Власне, я не агітую за малі машини, а лише намагаюсь об'єктивно розглядати різні варіанти.
Мне действительно важно знать мнение нашего сообщества.
Заранее спасибо
Я по ссылке и выложил ,я б не стал полностью строить автопарк из маленьких машын,но есть классная альтернатива про нее я указал Шкода Румстер,для такси будет актуально ТО раз в 15ткм,содержание не дорогое,сервис развитый,и не забитый,з/ч не дорогие и главное машина очень вместительная,сзади много места и удобно,мне например как пассажыру комфортно + не возникает проблем с ростом 198 салон высокий,и есть место для багажа,машинка шустрая и экономная,я вижу такси румики попробуйте проедтесь сами,он на базе фабии,а по остальному известно что Шкоды долго служат.Удачи.