Зібрався на південь їхати і, відповідно, виникло бажання заднє шкло затонувати. Цікаво знати технологію тонування, наприклад чи з середини чи з зовні плівку накладають і т.д. Яка плівка краще захистить від променів, внаслідок яких нагрівається салон? Де саме можна якісно її поклеїти? Ну і ціни, звичайно теж цікавлять. Хоча б порядок.
пошукай номер чи глянь на сайті - може, вже й там опублікували. Коротка відповідь: - плівку клеять зсередини; - те, що продають на базарах - здебільшого АДЛ на максимум два сезони; - якщо заднє скло складної форми, поклеїти власними силами плівку так, щоб виглядало "професійно", досить проблемно; - за словами АЦ, нормальну плівку в дрібній розфасовці для юзерів взагалі не продають - тільки бюджетний АДЛ "зроби-сам-на-сезон".
В прошлому році до мене на КПП при вїзді в Крим причепились за тонування. Так що зразу краще мати талончик на тонування, якщо їхатимеш до Криму, або приготуй 10-20 грн-дешевше буде ніж талон ))
Я сам і не збирався клеїти. Маю бажання, щоб це мені якісно поклеїли десь на СТО. Ті, хто цим собі заробляє кошти. Щоб саме не на один сезон ну і щоб прозорість була в межах норми. Зараз пошукаю в Автоцентрі.
P.S. Всім дякую за поради.
- ціна - в межах одного франкліна, залежить від пальців і плівки; - у бічних стекол "класики" є дурна манера дерти плівку за тиждень; AFAIR треба ставити ущільнення від "зубилок", щоб плівка жила довго і щасливо.
- ціна - в межах одного франкліна, залежить від пальців і плівки; - у бічних стекол "класики" є дурна манера дерти плівку за тиждень; AFAIR треба ставити ущільнення від "зубилок", щоб плівка жила довго і щасливо.
Ну, на бокових вікнах ущільнювачі я змінив і поставив з "бархатками". Вони дерти не будуть. Проте, я планую, як вже писав лише заднє шкло затонувати. Де можна це якісно зробити, не підкажеш?
розкажу про майстрів, що мені робили. Всі вікна за 60 доларів. Плівка американська cpfilms, дали якийсь сертифікат навіть і гарантії 2 роки
На этой, максимум на следующей неделе делать хочу. В Центре тонирования стекла на Ниву трехдверную предложили - 75у.е. с гарантией 5 лет, 85у.е. - 10 лет (пленки Джонсон). Кстати, по установке музыки (бюджетный вариант) тоже предложения рассмотрю.