Ну не знаю. Сказали що з білими проблематично, і на даний час в Україні є одна і та десь на автовозі. Може в сірих дилерів є. А мож інфу не точну дали...
Всяке може бути
Ні, не біла. Але в нашому місті вже декілька білих бачив. Декілька ,,арабів,, в білому кольорі також їздять.
До вас питання. У вас 2.4 АКПП? Вам вночі підсвітка магнітоли і кондиціонера очі не ріже? А то вже давно хочу вирішити проблему...
-->
Так, 2.4 АКПП. Ніби ні, мабуть звик, та й мало в ночі їзджу. Максимум до 22:00. Якого в Вас кольору вставки під дерево? Я брав машину коли були жовтого кольору, а зараз бачу їздять авто з темним деревом. Цікаво чи можна їх замінити?
Так, 2.4 АКПП. Ніби ні, мабуть звик, та й мало в ночі їзджу. Максимум до 22:00. Якого в Вас кольору вставки під дерево? Я брав машину коли були жовтого кольору, а зараз бачу їздять авто з темним деревом. Цікаво чи можна їх замінити?
Вони ніби світлі... Американські Кемрі кращі, в них нема цих вставок взагалі, а просто вставки "сріблястий металік". Замінити на сервісі їх можна навряд чи, в Тойоти туго з індивідуальними замовленнями.
-->
Не знаю чи сріблястя кращі... В мене на водійській двері, вже обтерлася в деяких місцях срібляста ручка.
Не знаю чи сріблястя кращі... В мене на водійській двері, вже обтерлася в деяких місцях срібляста ручка.
А скільки по Львові їсть вона у вас, і скільки по трасі?
-->
У місті переважно 14л, але часом бортовий комп. показує 16! По трасі 8,9-9,2л, якщо з інтенсивними обгонами то 10-11. А у Вас?
У місті переважно 14л, але часом бортовий комп. показує 16! По трасі 8,9-9,2л, якщо з інтенсивними обгонами то 10-11. А у Вас?
Місто з пробками - 12 л. Місто відносно вільне - 10 л. Траса 7.5 л. Рекорд (з включеним кондиціонером) - 5.7 л.
-->