Хто що може сказати стосовно цих гаражних комплексів. Які недоліки, які переваги, які ризики. Цікавлять будь-які відгуки
ГСК Схид. Когда только построили - папа купил гараж аж за 1000 уе. первый этаж, с огромным подвалом. сейчас видел обьяву что без подвала продаётся за 14 тыс уе (на 3 или 4м уровне) минусов впринципе не замечено. ЛЕтом не жарко Зимой не холодно
минусов впринципе не замечено. ЛЕтом не жарко Зимой не холодно
Прикольно. Але зараз в авізо ціни йдуть від 35 тис $ за перший поверх до 25 за 5-й. Зовні ГСК "Схід" відрізняється від "Дніпро", в середині є якісь суттєві відмінності між ними?
у нас гараж уже 35 штук стоит??? афигеть знал бы - купил бы десяток за 1000 когда он построился )
в я Днепре не был, поэтому не знаю.
у нас гараж уже 35 штук стоит??? афигеть знал бы - купил бы десяток за 1000 когда он построился )
в я Днепре не был, поэтому не знаю.
Ага, може на осінь трохи подешевшають, побачимо. Трохи лякає, що в авізо завжди є купа об'яв по продажу гаражів у цих комплексах. Але там і гаражів багато, може це нормально. Думаю в найближчі 10 років їх не знесуть, зважаючи на постіну нехватку місць для "зберігання" для автомобілів...
Ага, може на осінь трохи подешевшають, побачимо.
Подешевшали, блін. Тепер на нижніх поверхах 40 штук замість 35, а на верхніх 35, замість 28. Ну як таке може бути, за місяць ціна на 5 штук піднялася....