"Як заявляють керівники Торгівельної асоціації європейської автопромисловості (European auto industry trade association – ACEA), закладені у проекті договору про доступ (в рамках СОТ) на несільськогосподарські ринки умови, можуть фактично підірвати діяльність автовиробників Європи." Джерело - Європейські автовиробники проти нової угоди в рамках СОТ
Треба сподіватись, що тепер може Україну заставлять швидше з акцизом і митами розібратись, бо кудись треба машини продавати
В ответ на: Треба сподіватись, що тепер може Україну заставлять швидше з акцизом і митами розібратись, бо кудись треба машини продавати
Да ну? ACEA проще добиться усложнения доступа на свои рынки пришлым Да и полезней это - пока они будут заваливать нас своими еврокорчами по недетским ценам, то им "дома" азиаты тихо яйца-то и оттяпают. А лучше пусть свой евро опускают ниже бакса - тогда картина изменится с точностью до наоборот.
И в чем проблема с акцизом? На новой легковой автомобиль с 2,0 литра бензин он (акциз) составляет аж 60 евро.
В ответ на: Треба сподіватись, що тепер може Україну заставлять швидше з акцизом і митами розібратись, бо кудись треба машини продавати
И в чем проблема с акцизом? На новой легковой автомобиль с 2,0 литра бензин он (акциз) составляет аж 60 евро.
А проблема полягає не в акцизі на нові авто, а б/у. За умов, що на старі автомобілі стане акциз такий як на нові, то ціни на користовані авто значно впадуть. Це в свою чергу потягне зниження цін на і на нові.
В ответ на: А проблема полягає не в акцизі на нові авто, а б/у. За умов, що на старі автомобілі стане акциз такий як на нові, то ціни на користовані авто значно впадуть. Це в свою чергу потягне зниження цін на і на нові.
Как удешевление б/у в Уркаине будет стимулировать европейцев покупать новые европомойки вместо азиатов?
В ответ на: А проблема полягає не в акцизі на нові авто, а б/у. За умов, що на старі автомобілі стане акциз такий як на нові, то ціни на користовані авто значно впадуть. Це в свою чергу потягне зниження цін на і на нові.
Как удешевление б/у в Уркаине будет стимулировать европейцев покупать новые европомойки вместо азиатов?
Ви напевно мене не зрозуміли Розкладу свої думки по поличках 1)Я не казав що "удешевление б/у в Уркаине будет стимулировать европейцев покупать новые европомойки вместо азиатов". Я мав на увазі ситуацію в Україні з цінами. 2)Щодо ситуації на Європейському ринку то мова іде про те, що на європейських автовиробників вплинуть такі фактори: а) приплив дешевших навих авто з країн третього світу, б)насиченість ринку б/у, ціни на якому падають вже зараз в)збільшення притоку а/м зі США. Тому євроавтовиробники будуть зацікавлені у збільшенні витоку б/у автомобілів з Європи зокрема і в Україну (питання мит і акцизу), а також збільшення власних продажів за межами Європи, зокрема і в Україні (питання акцизу)
В ответ на: Ви напевно мене не зрозуміли Розкладу свої думки по поличках 1)Я не казав що "удешевление б/у в Уркаине будет стимулировать европейцев покупать новые европомойки вместо азиатов". Я мав на увазі ситуацію в Україні з цінами. 2)Щодо ситуації на Європейському ринку то мова іде про те, що на європейських автовиробників вплинуть такі фактори: а) приплив дешевших навих авто з країн третього світу, б)насиченість ринку б/у, ціни на якому падають вже зараз в)збільшення притоку а/м зі США. Тому євроавтовиробники будуть зацікавлені у збільшенні витоку б/у автомобілів з Європи зокрема і в Україну (питання мит і акцизу), а також збільшення власних продажів за межами Європи, зокрема і в Україні (питання акцизу)
Чем проще и ВЫГОДНЕЙ будет обывателю избавиться от б/у, тем он больше будет покупать новья. Да вот незадача - он склоняются в пользу более дешевых предложений из долларовой зоны, чем поддерживать европроизводителей.