В таком случае, желающие приобрести подобный абонемент должны обращаться в Киевтранспарксервис. А чтобы Вас не кинули злые дяди, жаждущие продать Вам фальшивку, пожалуйста, предварительно ознакомтесь с тем как он должен выглядеть. В хорошем качестве изображение можно взять у топикстартера.
Понимаешь, я тоже не против платить за ЧТО-ТО реально предоставляемое. Как там в Лондоне и Париже - я незнаю, там другие отношения собственности и общества, там другая история и психология. В Амстердаме велопарковки бесплатные, а в Париже нет, так что нам делать? В Лондоне за проезд по центру видимо платят ВСЕ, и премьер-министр, а у нас будут только те, кто не принадлежит к избранной элите (непонятно кем и за какие заслуги).
Так что нам пока незачем смотреть на Омерику, сидя в деревяном сортире и вытираясь лопухом.
В ответ на: Каждый автовладелец платит дорожный сбор, в который что-то входит, неизвестно что.
Почему неизвестно? Прекрасно известно. Закон про транспортный сбор: Податок з визначених цим Законом власників наземних транспортних засобів сплачується юридичними та фізичними особами за місцем реєстрації таких транспортних засобів на спеціальні рахунки територіальних дорожніх фондів республіканського бюджету Автономної Республіки Крим, обласних бюджетів та бюджетів міст Києва та Севастополя.
Територіальні дорожні фонди спрямовують 85 відсотків із суми цього податку на фінансування витрат, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг загального користування, а також сільських доріг, а 15 відсотків - до бюджетів місцевого самоврядування на ремонт і утримання вулиць у населених пунктах, що належать до комунальної власності і суміщаються з автомобільними дорогами загального користування державного значення.
Податок з визначених цим Законом власників водних транспортних засобів спрямовується до бюджетів місцевого самоврядування (місцевих бюджетів) за місцем реєстрації таких транспортних засобів.
В ответ на: Насчет подделки документов - хотелось бы узнать у юристов, что является документом?
Много что. Стаття 358. Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів
1. Підроблення посвідчення або іншого документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, приватним нотаріусом, аудитором чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов'язків, з метою використання його як підроблювачем, так і іншою особою, або збут такого документа, а також виготовлення підроблених печаток, штампів чи бланків підприємств, установ чи організацій незалежно від форми власності, а так само інших офіційних печаток, штампів чи бланків з тією самою метою або їх збут -
караються штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, -
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
3. Використання завідомо підробленого документа -
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Но там и эвакуаторы есть для велосипедов. А у нас? :-)
"Как там в Лондоне и Париже - я незнаю, там другие отношения собственности и общества"
Да ну? Точно так же - поставил машину и плати. И никто ее не охраняет, мало того, даже выехать не помогают. Просто собирают деньги.
"В Лондоне за проезд по центру видимо платят ВСЕ, и премьер-министр, а у нас будут только те, кто не принадлежит к избранной элите (непонятно кем и за какие заслуги)."
Ну почему, не только элита, еще обладатели "Картинок похожих на Дозволы от Судебной администрации", "Календариков, похожих на абонементы на проезд" и т.д.
"что нам пока незачем смотреть на Омерику, сидя в деревяном сортире и вытираясь лопухом."
Да нет, там как раз до таких штук не додумываются...
В ответ на: В таком случае, желающие приобрести подобный абонемент должны обращаться в Киевтранспарксервис.
я не знаю чи його можна купити але точно знаю що такі карточки щоквартально роздаються льоньою нахаляву всім депутатам києва і районів і багатьом центровим чиновникам. (і от тому вони - депутати і чиновники - такі далекі до проблем блокування-евакуювання).
я навіть минулого року з такими пластиками катався (одна добра дівчина без машинки була і поділилась). так парковщики вивчали цю карточку з різних боків бо їх мозга не могла провести паралель між крутою карточкою і мілким ланосом на якому я тоді їздив. один на вокзалі навіть вимагав в мене гроші з аргументом "це фальшива карточка бо справжню карточку ніякий ідіот під лобовуху не покладе - за неї вікна бють і крадуть"
Да ну? Точно так же - поставил машину и плати. И никто ее не охраняет, мало того, даже выехать не помогают. Просто собирают деньги.
Есть подозрение, что проклятые буржуи собирают в своей Буржуиндии деньги в соответствии с законодательством, в отличие от Марсианина (не к ночи будь помянут!), который давно уже возложил большой болт, что на законы, что на решения судов.
=== могут быть две роли: 1) обеспечение содержания какого-нить ресурса (дорог, мостов) и 2) поощрение желаемого обществом поведения и непоощрение нежелаемого. Очевидно же, что установление платы за парковку в центре относится ко второй категории. А само по себе содержание того кусманчика асфальта таки да оплачено из дорожного сбора.