Привіт всім! На своїй СЛАВУТІ 1,3К я часто люблю поганяти по місту.Але часто приходиться інтенсивно тормозити і від вібрації тормозних колодок (якщо це вони) трусить всю машину .Чи рішить цю проблему заміна колодок?(пробіг-15тис.км.)
Ну по-перше варто розповісти трохи про себе - заповнити профіль. По-друге не раджу особливо ганяти по місту. Дороги загального вжитку - не місце для вгамування спраги адреналіну. Хоча, Jedy зі мною навряд чи погодиться.
До тогож варто трохи почитати архіви форума. Ця тема - БАЯН. бто обговорювалась незліченну кількість раз. Я гадаю, твоя машинка ще на гарантії? Тоді просто дзвониш на сервіс-центр ЗАЗ і кажеш "б'ють гальмівні диски, хочу нову тормозну систему". Ця заміна - нарантійна і тобі можуть запропонувати тільки за втоїм бажанням замінити гальмівні колодки.
Проблема саме в гальмівих дисках і ця проблема - найбільш відома болячка сучасних таврів. Якщо ж твій твоя Славута вже не гарантійна, тоді або готуй 450 грн на заміну завласний кошт (на базарі нову гальмівну систему не покупай ні в якому разі!) або є "бюджетний варіант". Покупаєшь колодки "ВАТИ" або "СОБОЛЬ". Вони за 500-1000 км самі вировняють твої диски. Але вже за 500 кілометрів будуть піщати при кожному натисканні на педаль тормозу. Ось тоді в тебе будуть справді "Шумні тормоза".
Вибач за профіль-його я вже заповнив.А з нашими місцевими "гарантійниками" я вже мав справу.З"явилась тріщина на пластмасовому трійнику системи охолодження і витік А-фріз(трійничок-7грн. на базарі).Машина стоїть на дорозі,я до гарантійників а вони-нема,буде через чотири дні. Так що , напевне я сам буду upgradeити свого Славіка, але за пораду щиро вдячний!
але витратити 450 грн тому що не хочешь зв'язуватись із сервісом...
Подай заявку в пісьмовій формі, зареєструй її - принеси дві копії в канцелярію. Одну копію тобі повинні повернути. На ній має бути вхідний номер та дата. Згідно до закону про звернення громадян, вони повинні дати відповідь протягом 2 тижнів. Якщо не побачиш реакції - зателефонуй до Запоріжжя. Телефон знайди на www.avtozaz.com. Також подивись на тому сайті перелік сервіс-центрів. Можливо, в Тернополі є інші сервіс-центри ЗАЗ. Ти маєшь право обслуговуватись в будь-якому з них (навіть в іншому місті) незалежно від тоо, де ти робиш ТО та де ти купляв машину. Перелікк сервісів має бути також в сервісній книжці.