Рву , но...) Хотів вже брати найдорожчу версію Королли (ручку), но порадили подивитись на Авенсіс (елеганс) 1.8 ручка, і остаточно запутали. Різниця у 24000 грн.(кредит) Розумію що зовсім різні класи авто. Чому саме тойоти, тому що є деякі блати в допах і подальшому обслуговуванні даних авто. Ручну коробку - тому що живу в невеличкому місті, де пробок звичайно, що нема, а самому , якось поцікавіше. Дороги у нас практично відсутні, тому цікаво на вашу думку, який машин підійшов би мені краще? Розглядаю авенсіс не тому, що класом вище - а в плані безпеки, комфортності для мене і сім'ї. Чи варто, а?
Якщо є фінансова можливість то, безумовно, варто брати авенсіс.
Дороги у нас практично відсутні,
Тюксон. Зачем тебе авенсис? Лечить её постоянно на ваших колдобинах?
Та для Трускавца и Борислава надо джип неубиваемый брать, а не нежные седанчики.
>Розумію що зовсім різні класи авто.
Я не уверен, что настолько разные, так как Королла намного свежее, и вполне возможно Авенсис почти догнала. Надо своей мерять
Не спорт же берешь, зачем на ручке?
Дороги у нас практично відсутні,
Тюксон. Зачем тебе авенсис? Лечить её постоянно на ваших колдобинах?
Чому саме тойоти, тому що є деякі блати в допах і подальшому обслуговуванні даних авто. чи дивитись вже тоді на РАВлика?
Якщо є фінансова можливість то, безумовно, варто брати авенсіс.
Аргументи в студію!?
Бери RAV4 базу, 2.0 ручка - воно і Toyota, і джип, і на ручці! Всі побажання буде враховано! Тільки от трошки дорожче Авенсіса...
Морально не доріс ще напевно до автомата ) но коровка на ручці, покраще буде, тестував її на автоматі -
Бери RAV4 базу, 2.0 ручка - воно і Toyota, і джип, і на ручці! Всі побажання буде враховано! Тільки от трошки дорожче Авенсіса...
Пустий!!!? А королка в фарші. 150 кліренсу думаєте буле маловато?
Морально не доріс ще напевно до автомата ) но коровка на ручці, покраще буде, тестував її на автоматі -
Точно на автомате, а не на роботе ? На автомате официально корол к нам не возят.
Точно на автомате, а не на роботе ? На автомате официально корол к нам не возят.
Робот - точно. Але це напевно справа привички.
Пустий??? Та ви шо! Це ж Toyota - база аж ніяк не означає пустий! 9 подушок + клімат + АВS + EBD + Вrake Аssist + VSC + HAC + DAC + парктронік + музика + руль і ручка в шкірі. Що вам ще треба??? Там найдорожча версія відрізняється від бази тільки шкіряним салоном, та електрорегулюванням сидіння. Решта вже є в базі.
Пустий??? Та ви шо! Це ж Toyota - база аж ніяк не означає пустий! 9 подушок + клімат + АВS + EBD + Вrake Аssist + VSC + HAC + DAC + парктронік + музика + руль і ручка в шкірі. Що вам ще треба??? Там найдорожча версія відрізняється від бази тільки шкіряним салоном, та електрорегулюванням сидіння. Решта вже є в базі.
Власне я дивився на сайт Київського автосалону... Різниця справді є, але й не така велика. Проте все одно, навіть у вашому салоні - машину аж ніяк не можна назвати пустою.
Власне я дивився на сайт Київського автосалону... Різниця справді є, але й не така велика. Проте все одно, навіть у вашому салоні - машину аж ніяк не можна назвати пустою.
та різниця всетаки є, а пустою я її назвав у співвідношенні, хотя б з максималкою у королли. Та й у бюджет не влазить. Думаю просто чи витримає королла або авенсіс наші дороги (кліренс,підвіска), чи реально її "вбити" +/- 80 км. в день проїжджаю?
Если финансы позволяют, я бы брал Авенсис, так как посолиднее смотрится и клас выше. А те мелочи, что могут быть в топовой Королле... ну так подумай, что для тебя важнее. Авенсис мне вообще очень нравится, доводилось сбоку кататься - приятная машина. Я в Трусавце не был, но неужели у Вас там такие дороги, что прямо жЫп надо? Может немного преувеличиваете? Вот, например, во Львове не все же на джипах ездят, а хужих дорог я не припомню где видел...
Сходи в салон посиди в обеих машинах, ощущения абсолютно разные.
Покатался я сегодня на Avensis-е Приятная машинко, просторная, хотя и узковата. Но для 4 чел должно быть вполне комфортно. ТО недорогое и относительно нечастое. Что непонравилось : клиренс маловат, круиза нет А так добротно, но немножко серовато.