в карбе, которую должны были снять при "предпродажке" и судя по всему не сняли, т.к. в самом начале есть провалы. Неудобно стартовать и разгоняться - дергается. Судя по тому, что я слышал и читал причина именно в этом. СТО не предлагать. Далеко. Спасибо всем.
Якщо Ви уважно почитаєте пости за два-три дні, то там хтось із новеньких вже про це писав, тобто про сам факт того, що заглушка існує і її потрібно було вийняти ще в автосалоні. Я також спілкувався із своїм коллегою - в нього була така сама проблема. Вирішилась вона саме вилученням цієї заглушки. Здається, нічого не наплутав. А до чого тут мотоцикл?
просто вперше чую про таку річ в авто - наскільки мені відомо, обмежувачі відкриття заслінки є тільки в мотоциклетних карбюраторах. і їх дійсно треба виламувати через пару ткм, щоб мати повну тягу.
мені її вийняли на сервісі після 10тис.( на OPELівській станції),але де саме вона стояла майстер не показав .А в результаті після регулювання СО впав з 7 до 0,6 і розхід зменьшився десь на 1л/100км. Дивно що при першому огляді на 2тис. цього ніхто не зробив.
Если эта заглушка для того, чтобы никто случайно не изменил регулировку качества смеси пока двигатель на обкатке и смесь должна быть немного переобогащенная, тогда все объяснимо. Но тогда не совсем понятны слова мастеров, которые говорят, что "Вам не сделали предпродажную подготовку". Ладно, подожду до ТО. Всем спасибо.
Людоньки, це просто пластмасова заглушка! Вона ставиться на нові авто. В моїй теж стояла. І ніяк вона не впливає на ... ні на що не впливає І правий Умка - в регулюваннях справа була
Обмежувач натискування на педаль акселератора - підлога Я серйозно. На деяких зубилках педаль впирається в підлогу і не дає повністю відкритись заслонці. Люди навіть підгинають педалі!