в карбе, которую должны были снять при "предпродажке" и судя по всему не сняли, т.к. в самом начале есть провалы. Неудобно стартовать и разгоняться - дергается. Судя по тому, что я слышал и читал причина именно в этом. СТО не предлагать. Далеко. Спасибо всем.
Re: А ти нічого не плутаєш? це ж ніби не мотоцикл... (-)
Якщо Ви уважно почитаєте пости за два-три дні, то там хтось із новеньких вже про це писав, тобто про сам факт того, що заглушка існує і її потрібно було вийняти ще в автосалоні. Я також спілкувався із своїм коллегою - в нього була така сама проблема. Вирішилась вона саме вилученням цієї заглушки. Здається, нічого не наплутав. А до чого тут мотоцикл?
просто вперше чую про таку річ в авто - наскільки мені відомо, обмежувачі відкриття заслінки є тільки в мотоциклетних карбюраторах. і їх дійсно треба виламувати через пару ткм, щоб мати повну тягу.
мені її вийняли на сервісі після 10тис.( на OPELівській станції),але де саме вона стояла майстер не показав .А в результаті після регулювання СО впав з 7 до 0,6 і розхід зменьшився десь на 1л/100км. Дивно що при першому огляді на 2тис. цього ніхто не зробив.
я догадался о чем разговор.... это заглушка на винте качества!!!!
справа виходить була у регулювання, а не в пластиковій заглушці.
Если эта заглушка для того, чтобы никто случайно не изменил регулировку качества смеси пока двигатель на обкатке и смесь должна быть немного переобогащенная, тогда все объяснимо. Но тогда не совсем понятны слова мастеров, которые говорят, что "Вам не сделали предпродажную подготовку". Ладно, подожду до ТО. Всем спасибо.
Re: Справді. Хто б міг подумати? (-)
Людоньки, це просто пластмасова заглушка! Вона ставиться на нові авто. В моїй теж стояла. І ніяк вона не впливає на ... ні на що не впливає І правий Умка - в регулюваннях справа була
Обмежувач натискування на педаль акселератора - підлога Я серйозно. На деяких зубилках педаль впирається в підлогу і не дає повністю відкритись заслонці. Люди навіть підгинають педалі!