Bentley давлять людей, а депутати не хочуть розглядати закон 16.09.2008 11:33___ www.ПРАВДА.com.ua
Депутати відмовилися розглядати закон про дорожній рух.
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не зміг внести це питання до порядку денного. Протест висловила Партія регіонів.
Зокрема віце-спікер Олександр Лавринович заявив, що вони проти розгляду в залі питань, "по яких немає більшості".
Ще один регіонал Олександр Єфремов заявив, що проект може бути внесений до орядку денного у вівторок, якщо буде висновок відповідних спеціалістів.
Тим часом у Сімферополі у понеділок вночі сталася аварія за участі трьох автомобілів і мотоцикла, внаслідок якої загинула 25-річна дівчина – водій мотоцикла.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Управління Державтоінспекції в Криму, ДТП сталося в районі залізничного вокзалу близько 3-ї години ночі.
Мотоцикл "Сузукі" повертав, коли в нього врізався автомобіль Bentley, який рухався назустріч.
Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, зазначили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely.
Дівчина-мотоцикліст зазнала травм, не сумісних з життям. Водія Bentley - 24-річного жителя Сімферополя - госпіталізовано зі струсом головного мозку.
Вот как красиво и враг нарисован - Бентли! Мотоцикл поворачивал, а "Bentley давлять людей"!
"Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки"
Что скажет простая бабушка? Наглые олигархи на Бентлях давят мотоциклистов, да так и на такой скорости, что мотоцикл раз разорвало. То, что мотоцикл могло разорвать от его большой скорости, не рассматривается.
"Bentley продовжив некерований рух". Значит, и до удара ехал неуправляемо?
ЗЫ. Сразу оговорюсь: Деталей того проишествия не знаю, кто виноват - тоже. Но сама подача....(((
Девушку жалко, как и всех пострадавших...
Дак у них проффессия такая. Они всегда иноформацию таким образом подают: "Инопланетянин съел моего мужа и одел его кожу" (с) к.ф. Люди в черном Иначе, среднестатистический читатель не будет все это читать (не интересно).
На самом деле больше вопросов к "уважаемым" депутатам вызывает эта часть сообщения
Депутати відмовилися розглядати закон про дорожній рух.
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не зміг внести це питання до порядку денного. Протест висловила Партія регіонів.
Зокрема віце-спікер Олександр Лавринович заявив, що вони проти розгляду в залі питань, "по яких немає більшості".
Ще один регіонал Олександр Єфремов заявив, що проект може бути внесений до орядку денного у вівторок, якщо буде висновок відповідних спеціалістів.
ЗЫ. Сразу оговорюсь: Деталей того проишествия не знаю, кто виноват - тоже. Но сама подача....(((
Девушку жалко, как и всех пострадавших...
Детали знаю я, так что подача правильная. Водитель Бентли - [*****].
Детали знаю я
Дык делись.
Водитель Бентли - [*****].
Может по жизни он и [*****], но пока не получается, что в аварии виновен он.
Детали знаю я
Дык делись.
Водитель Бентли - [*****].
Может по жизни он и [*****], но пока не получается, что в аварии виновен он.
обсуждается все вовсю. Виноват бентлевод, назовем его так. Ибо для начала нехрен гонять по городу 200 км/час
на перегонном видео был спидометр с застывшей стрелкой? или было видео "снятое мобилкой мажора как он ехал на 200 км/ч"? видео последствий происшествия само по себе уже является не объективным свидетельством....