=Уважайте выбор окружающих. Здесь дискуссия а не поле боя= Перекладывание с больной головы на здоровую. Перечитай внимательно все мнения и ты это поймешь.
мова не йде про дороги на яких можна офіційно чи якщо дуже хочеться. мова про дороги, на яких дійсно можна виходячи зі здорового глузду. покищо я таких не зустрічав. але і по перерахованих дорогах не їздив - так що можливо я і не правий, якщо вони належним чином огороджені і всяке таке.
Сьогодні з дружиною дивились на Дачу Солену - чесно кажучи, враження "багатого" авто не справляє. Так, машина для дачі - але з цими функціями і Славута справляється на ура. для чого тоді платити більше? хоча двигун і кондиціонер... але зовнішній вигляд, та й всередині не набагато стало краще.
запчасти на иномарки раза в полтора дешевле да и ремонт тоже. но Славуту, в любом селе найдется мастер ремонтировать. + еще и гарантию дадут и год, или сколько там, бесплатно будете ремонтироваться. У нас, на работе, купили 10-ку. Весь гарантийный срок только и ремонтировали.
deleted
Анонім
Re: мои 5 копеек,
[Re: Leo]
5 августа 2003 в 00:18 Гілками
Угу, и квартиры покупать надо только новые , и деньги брать только свежеотпечатанные и т.д. Не надо делать культа новое или бу. Машина, ИМХО, должна в первую очередь нравится хозяину, она тогда и ездит лучше