Гарантийщики, конечно, на ЗАЗе козлы, но в твоем случае я бы на их месте поступил также.
Представь ситуацию, когда чел покупает машину Опель, а потом едет обслуживаться на СТО ЗАЗ (Мазда, Мерседес,ВАЗ - какая разница?). После этого гарантия на этот Опель точно так же аннулируется. Все честно.
Опеля люди можеть ремонтувати і обслуговувати , а Славіки не можуть, руки не під той інструмент заточені чи автомобіль екстрасуперквазіскладної конструкції? На гарантійці мені так закрутили зливну пробку на двигуні і стільки влили масла моторного , що навряд чи хто-небудь з шановних Тавроводів захотів би ще раз до них заїжджати. А станція з майстрами 15-20 річного стажу, які все життя крутили ВАЗи, ГАЗи і Москвичі, і яким по 48-50 років і нема жодного інтересу до нових машин та специфіки їх обслуговування не може дати необхідного обслуговування.А техогляд він і в Африці техогляд і від вивіски на в"їзді до сервісу масло не стане кращим а фільтр якіснішим. І повірте мені, різниця між ними і тим місцем де я буду обслуговувати свого Славіка(а я його буду тепер обслуговувати на OPELівській станції), як між київським вокзалом 96 і 2002 року. Гарантія в нашій країні, а особливо на вітчизняні автомобілі, це палка в якої обидва кінці б"ють по клієнту. Я от хочу показати на кінці 40 тис. щоденник життя Славіка, який я веду з вказанням всіх робіт, запасних частин і ремонтів та ціни на них, щоб народ мав можливість побачити , чи сильно відрізняється утримування гарантійної і безгарантійної машини.Якщо це звичайно когось зацікавить
В ответ на: Я от хочу показати на кінці 40 тис. щоденник життя Славіка, який я веду з вказанням всіх робіт, запасних частин і ремонтів та ціни на них, щоб народ мав можливість побачити , чи сильно відрізняється утримування гарантійної і безгарантійної машини.Якщо це звичайно когось зацікавить
Звичайно зацікавить!!! Як тільки, так зразу і показуй. До речі, який зараз пробіг?
Я со своим Ланосом поступил точно так же. После ТО -0 мои взаимоотношения с гарантийщиками закончились. Когда пришло время ТО -1 я уже был уверен в удачности экземпляра и отсутствии заводских фефектов и решил оградить пепелац от извращенцев из гарантийки. Как я был прав. То что мне слили из движка словами, принятыми в культурном обществе, не назовешь. И это только масло.
Ты добился того, чего добивался - имеешь "полную свободу" ремонтироваться там, где душа пожелает
Вот только не надо на страну пенять В любой стране любой производитель необходимым условием сохранения гарантии ставит обязательное проведение ТО и ТР на авторизованных сервисах.