autoua
Autoua.netФорумДіти

А підскажіть по Рюкзаку-кенгуру

старожил ****
Киев
С нами с 13.02.2008

А підскажіть по Рюкзаку-кенгуру
      21 октября 2008 в 11:21 Гілками

На всіх(?) написано до 9 кг. Малому зараз 5,5 міс, важить 8 кг. То це виходить, що через пару місяців рюкзак не потрібен буде?
Зараз якраз шукаю, вибрав такий
Chicco

Якісь рекомендації хтось підскаже? Може хтось продасть свого рюкзака-кенгуру?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
старожил ****
54 года, Киев
С нами с 15.01.2003

Re: А підскажіть по Рюкзаку-кенгуру [Re: Максімич]
      24 октября 2008 в 12:30 Гілками

вам уже поздновато будет такой покупать :-) они реально на вес до 9 кг рассчитаны (а там еще пластмассовые застежки...) да и у "носящего" спина может не выдержать - пока деть маленький, еще ничего, а чем тяжелее, тем сложнее.
подумайте о слинге - удобно и до года точно пользоваться будете.

читатель ***
44 года, Киев
С нами с 09.08.2006

Re: А підскажіть по Рюкзаку-кенгуру [Re: Максімич]
      25 октября 2008 в 01:34 Гілками

У нас такий з 8-ми місяців (приблизно з 10 кг) - http://www.ergobaby.com.ua. До того тренувалися зі слінгом. Слінг мені був зручніше, але важку дитину набагато легше носити у ерго - вага дуже вдало розподілена на печі та поперек. Таким рюкзаком можна до 2-3-х років користуватися, хоча вже зараз нам не дуже актуально (1,5 - багато ходимо ногами), лише іноді для шидкості, або на великі відстані можу і засунути у ерго. Головний недолік ерго - положення дитини лише обличям до матері/батька, а не всі діти таким задоволені.

member ****
Киев
С нами с 05.09.2008

Re: А підскажіть по Рюкзаку-кенгуру [Re: Dasha]
      26 октября 2008 в 09:10 Гілками

В ответ на:

Слінг мені був зручніше, але важку дитину набагато легше носити у ерго - вага дуже вдало розподілена на печі та поперек. Таким рюкзаком можна до 2-3-х років користуватися, хоча вже зараз нам не дуже актуально (1,5 - багато ходимо ногами), лише іноді для шидкості, або на великі відстані можу і засунути у ерго. Головний недолік ерго - положення дитини лише обличям до матері/батька, а не всі діти таким задоволені.

тому, імхо, слінг таки функціональнішій - велику дитину зручніше носити на боці, а не спереду, де дитя своїми вже чималенькими ногами заважає йти дорослому .

читатель ***
44 года, Киев
С нами с 09.08.2006

Re: А підскажіть по Рюкзаку-кенгуру [Re: Nowl]
      26 октября 2008 в 20:50 Гілками

В ответ на:

тому, імхо, слінг таки функціональнішій - велику дитину зручніше носити на боці, а не спереду, де дитя своїми вже чималенькими ногами заважає йти дорослому .

Слінг однозначно більш функціональний, але довго носити 8-15 кг на одному плечі важко і шкідливо для маминой спини. А на боці в ерго теж можна носити і нам так навіть більше сподобалося, ніж у слінгу - краще зафіксована дитина, не вистрибне, але знову навантаження на одне плече... Ще класно малий на спині сидить, тільки я сама можу його туди засунути лише над ліжком.

Autoua.netФорумДіти
Додаткова інформація
0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, doctor_b, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1842

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія