На всіх(?) написано до 9 кг. Малому зараз 5,5 міс, важить 8 кг. То це виходить, що через пару місяців рюкзак не потрібен буде? Зараз якраз шукаю, вибрав такий Chicco
Якісь рекомендації хтось підскаже? Може хтось продасть свого рюкзака-кенгуру?
вам уже поздновато будет такой покупать :-) они реально на вес до 9 кг рассчитаны (а там еще пластмассовые застежки...) да и у "носящего" спина может не выдержать - пока деть маленький, еще ничего, а чем тяжелее, тем сложнее. подумайте о слинге - удобно и до года точно пользоваться будете.
У нас такий з 8-ми місяців (приблизно з 10 кг) - http://www.ergobaby.com.ua. До того тренувалися зі слінгом. Слінг мені був зручніше, але важку дитину набагато легше носити у ерго - вага дуже вдало розподілена на печі та поперек. Таким рюкзаком можна до 2-3-х років користуватися, хоча вже зараз нам не дуже актуально (1,5 - багато ходимо ногами), лише іноді для шидкості, або на великі відстані можу і засунути у ерго. Головний недолік ерго - положення дитини лише обличям до матері/батька, а не всі діти таким задоволені.
В ответ на: Слінг мені був зручніше, але важку дитину набагато легше носити у ерго - вага дуже вдало розподілена на печі та поперек. Таким рюкзаком можна до 2-3-х років користуватися, хоча вже зараз нам не дуже актуально (1,5 - багато ходимо ногами), лише іноді для шидкості, або на великі відстані можу і засунути у ерго. Головний недолік ерго - положення дитини лише обличям до матері/батька, а не всі діти таким задоволені.
тому, імхо, слінг таки функціональнішій - велику дитину зручніше носити на боці, а не спереду, де дитя своїми вже чималенькими ногами заважає йти дорослому .
В ответ на: тому, імхо, слінг таки функціональнішій - велику дитину зручніше носити на боці, а не спереду, де дитя своїми вже чималенькими ногами заважає йти дорослому .
Слінг однозначно більш функціональний, але довго носити 8-15 кг на одному плечі важко і шкідливо для маминой спини. А на боці в ерго теж можна носити і нам так навіть більше сподобалося, ніж у слінгу - краще зафіксована дитина, не вистрибне, але знову навантаження на одне плече... Ще класно малий на спині сидить, тільки я сама можу його туди засунути лише над ліжком.